Construction Equipment Türkiye

Yeni Volvo P8820D ABG asfalt döşeyicisi boyut ve esnekliği birleştiriyor

Volvo Construction Equipment'ın yeni D serisi modeli, güvenilirliğini ve verimliliğini artıran yeni bir tasarım ve yeni akıllı özellikler içeriyor.

Volvo Tracked Asphalt Paver P8820D

Volvo Construction Equipment'tan (Volvo CE) yeni P8820D ABG asfalt döşeyici, asfaltlama verimliliğinde en üst seviyede olmayı hedefliyor. Yüksek kapasiteli hazne ve yüksek performanslı Volvo motoruna sahip 2,5 metrelik asfalt döşeyici, en büyük asfaltlama projelerini almaya hazır güçlü bir asfalt döşeyicidir.

Volvo Paletli Asfalt Döşeyici P8820DSağlam iskelesi ve bileşenleri ile birlikte 325 mm genişliğinde ve 3.120 mm uzunluğundaki pistler, sağlam ve sabit olup, asfaltlama işlemi boyunca denge ve pürüzsüzlük sağlar. Bu yeni model ayrıca, maksimum 13 metre asfaltlama genişliğine ve 300 mm'ye kadar asfaltlama kalınlığına sahiptir. 14,7 ton'luk bir hazne kapasitesi ve büyük bir konveyör tüneli ile P8820D ABG, saatte 1.100 tonluk bir çıktı elde edebiliyor.

Premium Volvo motoru, hidrolik sistemin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak ayarlanmıştır ve üstün performans ve verimlilik için düşük devirde yüksek torku birleştirir. Motor çıkışını şantiye gereksinimlerine göre uyarlayan ECO Modu gibi akıllı özelliklerin getirilmesiyle yakıt tüketimi daha da azaltılabilir. Bu, operatörlere ses seviyesini düşürmenin yanı sıra performans gösterme gücünü de sağlar - kaldırım ekibine ve yerel topluluğa fayda sağlar. Makine boyunca yalıtımlı bileşenler daha fazla gürültü azaltma sunar.

Büyük olması esnek olmadığı anlamına gelmez. Çeşitli konfigürasyon seçenekleriyle asfalt döşeyicinizi asfalt kaplamaya ek olarak çok çeşitli uzmanlık uygulamalarında başarılı olmak için hazırlayabilirsiniz. Boru döşeme ve çimento ile işlenmiş taban ve silindirle sıkıştırılmış beton malzemelerle çalışma gibi faaliyetlerde şapın arkasındaki en yüksek ön sıkıştırma seviyelerini elde edin.

Kalıcı kalite

Müşteriler, tutarlı asfaltlama sonuçları için bu makineye güvenebilirler. Volvo tasarımı kaliteye ve çalışma süresine odaklanmıştır ve P8820D ABG her geçen gün güvenilirdir:

Volvo Paletli Asfalt Döşeyici P8820D

  • Arttırılmış burgu yükseklik ayarı 120 mm'den 200 mm'ye kadardır, bu da burgu kanalında 300 mm'ye kadar geniş bir tabaka kalınlığı aralığı için en uygun malzeme akışını sağlar.
  • Eşsiz Volvo otomatik hidrolik palet gerdiricisi çalışma süresini artırır ve işletme maliyetlerini düşürür. Bu, daha hassas ve dengeli direksiyon sağlarken, dayanıklı palet sıyırıcılar daha yumuşak bir yüzey kalitesine katkıda bulunur.
  • İsteğe bağlı Volvo patentli asfalt serici tablası yükleme cihazı, projenin tamamı boyunca, başlangıçtaki darbeleri önleyerek tutarlı yüksek kaliteli sonuçlar sağlar. Asfalt serici tablası gerdirici tertibatı asfalt serici tablası uzunluğu boyunca burulma sertliğini kilitler ve asfalt serici tabla genişliğinin tamamında tutarlı bir atak açısı sağlar. Sonuç, tutarlı bir katman kalınlığıdır. Olağanüstü tahrik gücü ve makine çekişi, tüm asfaltlama durumlarında en iyi gücü sağlar.
  • 3B seviye tesviyesi de dahil olmak üzere çeşitli tesviye ekipmanlarıyla 'tak-çalıştır' için hazır.
  • Yumuşak bir yerleştirme seçeneği, sönümlenmiş itme silindirleri sayesinde yerleştirme sırasındaki etkiyi emmeye yardımcı olur ve asfalt serici tablasının arkasındaki işaret riski düşük olduğundan mat kalite seviyesini yüksek tutar.
  • Hızlı ve güvenli servis. P8820D ABG, operatör platformundaki geniş açılan erişim kapağı aracılığıyla temel kontrol noktalarına servis erişimini iyileştirmiştir. Bu, bakım kolaylığı sağlar, duruş süresini azaltır ve işletme maliyetlerini minimuma indirir.

Üstün asfalt döşeme sonuçları


Volvo P8820D ABG, operasyonel gereksinimlere ve tercihlere bağlı olarak bir dizi yüksek performanslı asfalt serici tabla ile uyumludur. Volvo hızlı bağlantı sistemini, özel profil çözümlerini ve isteğe bağlı hidrolik olarak kontrol edilen uç kapıları içeren, nihai asfaltlama sonuçları sunmak için Volvo'ya güvenebilirsiniz.
Volvo Paletli Asfalt Döşeyici P8820D
Onlarca yılın mühendislik deneyimine dayalı Volvo mastarları, en iyi döşeme kaliteini, eşitliğini ve pürüzsüzlüğünü sağlar. 13 metreye varan asfalt döşeme genişlikleri ile P8820D ABG, çeşitli malzemeleri kullanabilen çeşitli endüstri lideri asfalt serici tablaları donatılabilir. Volvo, P8820D ABG için variomatik asfalt serici tablaları ve manuel asfalt serici tablaları sunmaktadır. Volvo variomatik asfalt serici tablalarında, her hidrolik uzantı için dördü, tutarlı ve eşit şekilde sıkıştırılmış düz bir yüzeye katkıda bulunan sekiz kılavuz borusu vardır. Çalışma açısından, VB79 asfalt serici tablaları ve VB78 asfalt serici tablaları aynı şantiyede çalışacaktır, ancak özel taç profilleri veya özel boşaltma gereksinimleri gerektiğinde VB79 asfalt serici tablaları daha büyük bir potansiyele sahip olacaktır. Uzatılabilir asfalt serici tablaları, daha kolay, daha az malzeme gerektiren ve daha düşük maliyetli bir şekilde, düzensiz asfalt serme profillerine imkan sağlayan iki mafsallı bölmeye sahiptir ve bunlar %10 (5,7°) yukarı veya aşağı ayarlanabilir.

Volvo Paletli Asfalt Döşeyici P8820DMalzeme hedef yoğunluğunu elde etmek söz konusu olduğunda, özel olarak tasarlanmış Volvo sıkmaç çubuklarına güvenebilirsiniz. Uygulamaya ve koşullara bağlı olarak, tek veya çift sıkma mastarı arasından seçim yapın ve pürüzsüz ve eşit bir yüzey elde edin. Volvo çift sıkmaç sistemi, endüstrideki en yüksek ön sıkıştırma işlemini güvence altına alır.

Eşsiz Volvo kavrama sistemleri, asfalt serici tablaları 55 dakika kadar kısa bir sürede ve özel aletler kullanılmadan verimli ve güvenli bir şekilde değiştirilmesine olanak sağlar. Ek olarak, asfalt serici tabla paneline entegre isteğe bağlı hidrolik uç kapısı kontrolü hantal manuel ayarlara olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Bu, temiz bir yan kaplamayı garanti eder ve operatörleri trafikten güvenli bir şekilde uzak tutar. Operatör konforunu ve asfalt serici tabla çok yönlülüğünü daha da artırmak için, hidrolik uç kapılar bir elektrikli şamandıra işlevine sahiptir.

Operatörün seçimi

Volvo asfalt döşeyicileri, en üst düzeyde operatör konforu sağlamak için endüstride ünlüdür ve P8820D ABG operatörleri, sezgisel kontroller, mükemmel görünürlük, akıllı fonksiyonlar ve geniş bir platform ile konforlu, güvenli ve üretken çalışma vardiyalarının keyfini çıkarabilir.
Volvo Paletli Asfalt Döşeyici P8820D Elektronik Asfalt Döşeyici Yönetimi (EPM3) sistemi operatörü tam kontrol altına alır. Tüm düğmeler kontrol sistemine birleştirilir ve gece vardiyaları için arka aydınlatma ile kullanım kolaylığı için düzenlenir. EPM3, işten işe tutarlı bir asfalt döşeme kalitesi sağlamak için bireysel projeler için özelleştirilmiş ayarları saklayan bir ayar yöneticisi ve operatörü gereken veya zamanlanmış bakıma uyaran bir servis aralığı yöneticisi gibi entegre fonksiyonlara sahiptir. Ve hepsi bu kadar değil. Akıllı özelliklere gelince, P8820D ABG bir dahidir.

İsteğe bağlı Volvo Co-Pilot ile güçlendirilmiş Pave Assist, operatörün hayatını kolaylaştırmak, asfaltlama işlemini belgelemek ve mat kalitesini artırmak için tasarlanan Malzeme Yöneticisi, Termal Profilleme ve Hava Durumu Görünümü de dahil olmak üzere güçlü bir dizi dijital araç sunar.

Volvo Paletli Asfalt Döşeyici P8820DAsfaltlama verimliliği, isteğe bağlı olarak Smart dock - damperli sürücüye görsel sinyaller veren uzaktan kumandalı ışık çubukları ile en verimli ve en verimli şekilde asfalt döşeyici haznesine boşaltmalarını sağlamak ve boşaltmak için de artırılmıştır. Bu, malzeme tedariğinde daha az kesinti, daha az malzeme dökülmesi ve daha tutarlı bir mat kalitesi ile sonuçlanır.

Volvo Paletli Asfalt Döşeyici P8820DSon olarak, operatörler artık düz motor kaputu tasarımı ve daha küçük elektrik kutuları sayesinde operatör platformundan engelsiz bir görüş elde edebiliyor. Platformun her iki tarafındaki camlı alanlar, uzatılabilir koltuk ve yandan görünüm için yakın alan aynaları ile görüş daha da geliştirilmiştir. Altı standart çalışma lambası ve isteğe bağlı aydınlatma kitleri, gece çalışırken güvenliği ve performansı arttırmaya yardımcı olur ve güvenlik aydınlatma işlevi, ana şalter açıldıktan veya kontak kapatıldıktan sonra üç dakika boyunca platformu aydınlatır. Bir çalışma vardiyası sona erdiğinde, operatörler asfaltlama panelini, asfalt serici tablası konsolunu ve araç kutusunu makine içinde saklayabilir ve yeni depolama alanları sayesinde boş elle bırakabilir ve daha da kolaylık ekleyerek her şey kontak anahtarı tarafından kilitlenebilir.

Her zamankinden daha büyük ve daha iyi, P8820D ABG'nin operatörün tercih edilen asfalt döşeyicisi olarak ayarlanmış olması sürpriz değil.

 

 

 

 

Ana teknik özellikler P8820D ABG:

Motor emisyonu Tier 3 EU Stage V
Motor tipi Volvo D7E Volvo D8J
Motor gücü kW 182 200
  Hp (imp) 244 268
Motor devrinde d/dk 2000
Temel genişlik m 2.5
  ft-inç 8'2”
Maksimum asfaltlama genişliği m 13
  ft-inç 42'8”
Asfaltlama çıkışı ton/sa 1100
  Kısa ton/sa 1212.5
Maksimum tabaka kalınlığı mm 300
  inç 11.8
Hazne kapasitesi ton 14.7
  Kısa ton 16.204
Çekici ağırlığı kg 17 060 17 350
  lb 37611 38250