Construction Equipment Türkiye

Danimarka'dan Bendt Risom Operatörler Kulübü Finalinde 2019'da zafer kazandı

İnşaat endüstrisinin en zorlu hassas çalışma testinde, Danimarka Operatörler Kulübü Finali, Bendt Risom, en iyi operatör unvanına giren 26 diğer rakibi geride bıraktı.

5 Ekim Cumartesi günü, Volvo Construction Equipment (Volvo CE), EMEA bölgesindeki en yetenekli operatörlerin 27'sini, Operatörler Kulübü Finali olan destansı hız ve teknik savaşında birbirlerine savundu.

Etkinlikte 13 ülkeden finalistlerin, sektörün en büyük demo bölgelerinden biri olan İsveç'in Eskilstuna kentindeki Volvo Müşteri Merkezinde yüzlerce yıl yaşadıklarını gördüklerinde gördükleri yorucu olaylar yaşandı.

Operatörler Kulübü Finali 2019 Time Square

İlk önce, operatörler Volvo A45G belden kırma kaya kamyonunu dar bir seyir içinde dolaştırdı. Sonra, çatal ataşmanlı bir Volvo L70H lastik tekerlekli yükleyici kullanarak, bir futbol topu tutan bir tüpü destekleyen bir palet için su dökmeden veya topu kaybetmeden bir kova su ile doldurulmuş bir paleti değiştirmek zorunda kaldılar.

Operatörler Kulübü Finali 2019

Daha sonra, operatörler bir lastik EW220E tekerlekli ekskavatör ve bir EC160E paletli ekskavatör kullanarak lastikleri yerden toplayıp bir yağ tamburunun üzerine yığmak için kullandılar.

Operatörler Kulübü Finali 2019 Çevirme

Tüm görevler zaman zaman hatalar için verilen cezalarla tamamlandı. En hızlı 10 zamanı elde eden operatörler büyük finalde yer aldı. Bu, bir Volvo EC160E ekskavatörüne bağlı plastik bir tüp kullanarak metal bir yapıdan küçük tahta blokları oymayı içeriyordu.

Operatörler Kulübü Finali 2019

Danimarka'dan Bendt Risom kazanan podyumda en üst sırada yer aldı. Avusturya'dan Johannes Unger ve Othmar Pletzer sırasıyla ikinci ve üçüncü sırada yer aldı.

Volvo ailesinin parçası

24 yaşındaki Bendt Risom, Volvo makinelerinin etrafında büyüdü ve genç yaşlardan beri çalışıyor. Babası bir müteahhitlik şirketine sahipti ve Åkerman'ın 1990'ların başında işletmeye girmesinden sonra ilk Volvo ekskavatörünü satın aldı. Risom, 2010 yılında birkaç Volvo ekskavatör işlettiği Vildbjerg MiniMaskiner & Anlægsfirma'ya katıldı. Baba ve oğul şimdi Trehøje Anlæg ile birlikte çalışıyorlar.

Risom, Danimarka'da birçok yerel işletme yarışmasına katıldı ve geçtiğimiz yıl Operatörler Kulübü yarışmasının özel 20. yıldönümü baskısında üçüncü oldu.

Johannes Unger daha önce 2017 ve 2013'te birinci, 2014'te ikinciyken, Othmar Pletzer, 2018, 2015, 2010 ve 2009 yıllarında yarışmayı kazanan Operatörler Kulübü Finalinin kıdemli bir üyesidir.

Volvo CE Satış Bölgesi EMEA Müşteri Deneyimi ve Etkinlik Müdürü Paulina Ekestubbe “Çok heyecan verici bir finaldi! Çok yakındı ve herkes neşelenmişti. Rekabet her geçen yıl daha da güzelleşiyor” diyor. “Bölgemizdeki en profesyonel operatörlerden bazılarına katılıyoruz ve herkes kazandıkları becerilerden son derece gurur duyabiliyor.”

Kulübe katılın

Operatörler Kulübü ilk kez 1998 yılında Almanya'da Volvo CE'nin operatörler için takdirini göstermesinin bir yolu olarak kuruldu. Bugün on binlerce üyeye sahip ve sürekli büyüyor. 19 Operatörler Kulübü şubesinin her biri, yıl boyunca kendi etkinliklerini yürütür ve operatörlerin becerilerini güvenli bir ortamda kullanmalarına ve yaşıtlarıyla deneyimlerini paylaşmalarına olanak tanır.

Daha fazla bilgi Operatörler Kulübü web sitesinde bulunabilir.

Operatörler Kulübü Finali 2019 Rakipler

Son.

Ekim 2019

Resim 1: (soldan) Kazananların podyumunda Johannes Unger, Bendt Risom ve Othmar Pletzer.

Resim 2: Disiplin 1 - Volvo A45G belden kırma kaya kamyonu kullanılarak Time Square.

Resim 3: Disiplin 2 - Çatal ataşmanlı Volvo L70H ekskavatör kullanarak değiştirme.

Resim 4: Disiplin 3 - Bir Volvo EW220E tekerlekli ekskavatör ve EC160E paletli ekskavatör kullanarak çevirin.

Resim 5: Final - Volvo EC160E ekskavatör kullanarak duvar.

Resim 6: 2019 rakipler.

 

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN

Anne Bast

Marka, Pazarlama & İletişim Müdürü
Volvo Construction Equipment
Avrupa / Uluslararası Satış Bölgesi
E-posta: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com