Construction Equipment Türkiye

Volvo CE, yeni nesil mini ekskavatörleri piyasaya sürüyor

Volvo Construction Equipment'ın yeni E-Serisi mini ekskavatörleri, günlük düşük işletme maliyetleri sunarken, dar köşelerde zorlu işlerin üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Volvo Construction Equipment'ın (Volvo CE) E-Serisi mini ekskavatörleri, en dar alanlara sığmak için çeviklik ve her yere girme esnekliği sağlar. EC15E, EC18E ve EC20E, önceki D‑Serisi ekskavatörlerin yerini alan küçük ancak sert modellerdir; kısa salınımlı ECR18E, Volvo CE'nin kompakt serisine yeni bir ektir.

E-Serisi modeller, dayanıklılık göz önünde bulundurularak oluşturulmuş ortak bir platforma sahiptir. Tamamen çelik paneller, koruma ve kazıma kabiliyeti sağlayan Volvo özel yüksek profilli dökme demir denge ağırlığının 10 mm arkasına güvenli bir şekilde gömülür. 2 metreden biraz daha fazla makine yüksekliği ve 1 metrenin altına küçülebilen değişken alt takım ile bu yeni modeller, en dar çalışma alanlarına bile erişebilir. Yerleştirildikten sonra, alt takım ek stabilite için 1,35 metreye kadar genişleyebilir. Tasarım, sağ çerçeve köşesinin, sallanma dirseğinin ve silindir mesnedinin paletlerin içinde kalmasını sağlayarak, maksimum görünürlük ve engellerin yanında çalışırken makinenin hasar görmesi riskini azaltır.

volvo mini ekskavatör

Güvenli ve kolay kullanım


Dar alanlarda sığabilir, ancak operatörler bu mini ekskavatörlerin kabin ortamının hem geniş hem de düzenli olduğunu göreceklerdir. Kontroller için basit bir düzen ve büyük pedallar sağlayan parmak ucu ile kullanım ile her yeni modelin kullanımı kolaydır - ve sorunsuz kombine hareketler sunar.

volvo mini ekskavatörTüm Volvo makinelerinde olduğu gibi, güvenlik E-Serisi mini ekskavatör serisinin kalbinde yer almaktadır. Geniş bir giriş alanı ve iyi konumlandırılmış basamak ve korkuluklar, kabine giriş ve çıkışta yardımcı olur ve yerleştiği zaman operatör iyi bir görüş açısı ve ROPS/TOPS/OPG1 kabini ve standart kanopi sayesinde güvenli bir konumda olur. Diğer güvenlik özellikleri arasında operatör koltuğa sıkıca oturmuyorsa hareketi engelleyen kilitlenebilir kontroller, parlak turuncu emniyet kemeri ve şantiye yöneticilerinin emniyet kemerinin operatör tarafından her zaman kullanılmakta olduğunu doğrulamasına yardımcı olan yeşil yanıp sönen işaret bulunmaktadır. 

Kompakt makineler, daha büyük genel amaçlı makinelerden çok daha sık hareket eder, ancak Volvo, E-Serisini hızlı, basit ve taşıması güvenli olacak şekilde tasarlamıştır. Bu küçük mucizeler, üst çerçeve üzerinde otomatik mandallı kilit ve dört kolay erişilebilen bağlama noktasına sahiptir. Hafif ağırlıkları ve Volvo kovalı taşıma sistemi sayesinde, makineler ayrıca üç kova ve hidrolik kırıcı ile birlikte kompakt bir kamyon veya römorkta güvenli bir şekilde taşınabilir.

Hafif ağırlık


EC15E mini ekskavatör, özellikle kiralama sektöründe kendini kanıtlamış ve popüler bir makine olan selefinin başarısı üzerine inşa edilmiştir. Sadece hafif değil, aynı zamanda Volvo serisinde de en küçük olanıdır ve bu onun en dar alanlara sığmasını sağlar. Çalışırken EC15E kendi gösterir ve büyük kız kardeşleri gibi, her gün, gün boyunca sıkı çalışmak için gereken kullanım kolaylığı ve dayanıklılığı sağlar. Kolay bakım ve onarım, aksaklık sürelerini en aza indirir ve düşük toplam sahip olma maliyetine yardımcı olur.

Küçük makineler, BÜYÜK performans


EC18E ve EC20E, çekiş gücündeki yüzde 13'lük bir artış ve sırasıyla 2.130kg ve 3.120kg kombine kazma kuvvetleri ile performansı yeni bir seviyeye taşıyor. Kaldırma kapasiteleri, değiştirdikleri D-Serisi ile karşılaştırıldığında ön yüzde 22 oranında artmış, artı EC20E tarafında ise yüzde 7 artmıştır. EC18E'nin yüzde 11 daha uzun alt takımları, kazma derinliğinde 140 mm'lik bir artışla, önceki nesle kıyasla daha iyi çok yönlü kaldırma kapasitesine ve dengeye katkıda bulunuyor. Daha fazla esneklik için, yardımcı hidrolik akışlar her yönde bağımsız olarak ayarlanabilir, böylece en uygun hız ve kontrol sağlanır ve bir seçenek olarak ikinci bir yardımcı hat da mevcuttur.

Kısa kule dönüşü, büyük potansiyel


ECR18E tamamen yeni bir model ve kısa salınımlı bir tasarıma sahip. En dar alanlara sığabilen ultra kısa kuyruk tasarımı, Volvo serisinde en küçük yarıçapı verir. Ünite, 360o üst yapı salınımı ile son derece kararlıdır ve değişken alt takımı sadece 995 mm'ye kadar geri çekilebilir veya 1,352 mm'ye genişletilebilir Sıkışık işlerde çalışmak için ideal olan yeni ECR18E, şu ana dek 1,7 ila 9,5 ton arasında değişen yedi kısa dönüş yarıçapı modelini içeren Volvo mini ekskavatörler teklifini tamamlıyor.

volvo mini ekskavatör ecr18e

Maksimum karlılık için komple paket.


volvo mini ekskavatör Volvo'ya özgü bir menteşeli yakıt deposu sayesinde, motor bölmesine etkileyici bir erişim kolaylığı sağlayan ve günlük kontrol noktalarının kolayca bulunabileceği E Serisi, zahmetsizce korunabilir. 50 saatlik bir yağlama aralığı, bu makinelerin sınıfında en iyi servis edilebilirliğine katkıda bulunur. Motorda ayrıca, otomatik olarak rölanti ve otomatik motor kapatma özellikleri de bulunuyor; bu da gürültüyü, servis maliyetlerini ve yakıt tüketimini azaltmaya yardımcı oluyor ve aynı zamanda daha yüksek bir yeniden satış değeri sağlıyor. Tüm Volvo modellerinde olduğu gibi, E Serisi, hızlı bağlantılar, kova, kırıcı ve Orijinal Volvo Parçaları gibi bir dizi ataşmanla tamamlanabilir.

Daha fazla bilgi için veya bir Volvo bayi bulmak için, volvoce.com adresine gidin

 

Esas teknik özellikler:

     EC15E  ECR18E  EC18E  EC20E
Çalışma ağırlığı kg  1 640  1 700  1 810  1 965
 Motor gücü (Brüt) kW 12 12 12 12
Kova kapasitesi l 36 36 36 63
Makine Yüksekliği mm  2 335  2 300  2 335  2 335
 Makine genişliği mm  995  995 - 1 352  995 - 1 352  995 - 1 352
 Koparma kuvveti, ISO daN  1 290 1 290 1 290  1 827
 Parçalama kuvveti, ISO daN 795 795 795  1 229
Maks. kazma derinliği mm  2 434 2 434 2 434  2 579
Maks. boşaltma yüksekliği mm  2 588  2 588  2 588  2 796

*Her ürün, her pazarda sunulmamaktadır. Sürekli gelişim politikamız kapsamında, teknik özellikleri ve tasarımları önceden bildirmeksizin değiştirme hakkımızı saklı tutuyoruz. Çizimler, makinenin standart versiyonunu göstermiyor olabilir.