Swecon Anläggningsmaskiner Sverige
Volvo Services Insurance

Volvo Försäkring

Skydda din affärsverksamhet

Volvo Maskinförsäkring

Vi förstår din verksamhet. Vi kan vår bransch. Vi känner till riskerna och vet vilket skydd du behöver. Med Trygg-Hansa som försäkringsgivare och samarbetspartner till Volvo får du tillgång till en oslagbar kunskap om såväl maskiner som maskinförsäkringar.


Volvo Maskinförsäkring erbjuder ett komplett skydd för din anläggningsmaskin och din verksamhet. Men vi ser även till att du som kör maskinen får rätt skydd och blir bra omhändertagen – om nu olyckan skulle vara framme.

Volvo Trygghetsförsäkring

Volvo Trygghetsförsäkring ingår i Volvo Maskinlån och Volvo Finansiell Lease. Den skyddar rörelsen vid olycksfall. Försäkringen gäller företagets fysiska nyckelpersoner (ägare, delägare och VD). Den gäller dygnet runt, även under fritid. Ersättningens storlek regleras av nyckelpersonens procentuella engagemang i rörelsens operativa verksamhet. Trygghetsförsäkringen täcker upp till 50 % av återstående låneskuld.

Volvo återförsäljare hem
Vill du veta mer?

Volvo Financial Services erbjuder kompletta lösningar.

Kontakta oss

Viktiga egenskaper och fördelar

  • Inkluderar trafik-, halv- och vagnskadeförsäkring
  • Vid finansiering hos Volvo Financial Services ingår alltid restskuldsförsäkring.
  • I trafikförsäkringen ingår en kombinerad trafikolycksfalls- och rehabiliteringsförsäkring som gäller både förare och reservförare.
  • Försäkringen kan kompletteras med rörelseansvar, lyftansvar, avbrottsförsäkring, maskinskadeförsäkring, utrustningsförsäkring och sjukavbrottsförsäkring.
  • Medlem i Maskinentreprenörerna kan nyttja sin medlems- förmån hos Trygg-Hansa.
  • Som kund hos Volvo Financial Services får du både finans- iering och försäkring på samma månadsfaktura och din premie delas upp på 12 månader utan extra kostnad.