Swecon Anläggningsmaskiner Sverige
Swecon Utbildning - Simulator utbildning

Swecon Utbildning

Simulatorutbildning
Intresseanmälan

Fakta

Tid: En dag
Innehåll: Simulatorns olika funktioner
Var: Utbildningen sker ute på kundens arbetsplats. Simulatorn hyrs ut av Swecon.
Intresseanmälan

Introduktion

Simulatorträning blir ett allt vanligare sätt att få spakvana och lära sig en maskins grundläggande funktioner. Det är även lämpligt för exempelvis fortbildning av maskinister samt introduktion av säsongsanställda. Simulator är en billig och effektiv träning som ger en god grund för fortsatt arbete i maskin.

Vår simulatorutbildning riktar sig till en handledare som i sin tur sköter simulatorträningen på sin skola eller arbetsplats. Vi har simulatorer för hjullastare, dumper och grävmaskin, inklusive högrivning och sortering.

Volvo simulatorer har...

Avancerad 3D-grafik

Tack vare detaljerad 3D-grafik i kombination med en elektriskt styrd och fullt rörlig plattform, så sätter Volvos avancerade simulatorer en helt ny standard för modern och effektiv förarutbildning.

Verklig körkänsla

Operatören känner exakt hur maskinen reagerar i olika situationer. Det i sin tur gör att utbildning i tuffa miljöer och stressade situationer, görs i en realistisk miljö utan risk för föraren, omgivningen eller maskinen.

Fördelar med utbildning med hjälp av Volvos avancerade simulatorer

Kostnadsbesparing

Bränsleförbrukning
Minimala skador och/eller slitage på maskin
Minskat behov av lärare eller instruktör för handledning

Snabb och effektiv inlärning

Simulatorutbildning hindras inte av dåligt väder, tillgången på maskiner eller brist på utrymme på arbetsplatsen.
Tester visar att eleverna lär sig snabbare de första timmarna av utbildning vid användning av simulatorteknik jämfört med verklig körning
Återkoppling registreras under varje session och loggas i systemet (t ex produktion per timme, bränsleförbrukning, däckslitage, etc.)

Ökad produktion

Simulatorutbildade förare har visat sig vara mer produktiva när arbete påbörjas i verkliga tillämpningar
Skickliga förare ger en konkurrensfördel för hans/hennes kompetens gällande säkerhet och driftsekonomi såsom lastningseffektivitet, bränsleeffektivitet etc.

Minskat produktionsbortfall

Minimalt behov av produktionsmaskiner för utbildningsändamål
Den kraftfulla fysiska simuleringen i realtid tillsammans med den senaste animationstekniken och Volvos unika förarmiljö utgör en prisvärd och kompakt lösning för förarutbildning. När de används tillsammans, så stöder Volvo avancerade simulatorer företagets strävan efter att erbjuda säkra och miljövänliga produkter, och hjälpa kunderna att dra full nytta av Volvo anläggningsmaskiners styrka.

Volvo återförsäljare hem
Förbättra din verksamhet

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss