Swecon Anläggningsmaskiner Sverige
Swecon Utbildning - kompetens i anläggningsbranschen

Kompetens i branschen

Swecon Utbildning

Swecon tillhandahåller en mängd utbildningar för förare, lärare och entreprenörer

Hitta utbildningen för dig - och öka lönsamheten!

Swecon har genom åren byggt upp en stor kompetens, både vad gäller entreprenadmaskiner och branschen i stort. Våra instruktörer erbjuder riktade utbildningar på Volvo Construction Equipments alla produkter efter önskemål. Vidare finns förarutbildningar och instruktörsutbildningar för lokala instruktörer, produktspecialister och säljare, utbildningar för lärare och anläggningsingenjörer. Jobbar du i skolan? Vi tillahandahåller utbildningsmaterial, leasing och lån av maskiner, komponenter och reservdelar. Se nedan för ett urval av våra utbildningar eller kontakta oss idag!

Swecon utbildning

Eco Operator

Genom att planera arbetet smartare och köra mer sparsamt – utan minskad produktivitet – kan bränslekostnaderna minskas med upp till 25 procent. Eco Operator finns för tre segment: anläggning, industri och produktion. Nu även timmerhantering!

Mer information

Swecon utbildning

Tre dagar, tre produkter

Den här utbildningen vänder sig främst till instruktörer och lärare. Våra produktspecialister går igenom teknik, redskap, sparsam körning och mycket mer. På plats finns experter från Swecon, Volvo CE samt utvalda leverantörer.

Mer information

Swecon Utbildning

Coachning

Du tycker att du planerar ditt arbete och kör sparsamt. Kanske har du redan gått vår utbildning Eco Operator? Men ibland är det lätt att glömma och falla in i gamla beteendemönster. Med vår skräddarsydda förarcoachning hjälper vi dig att komma på rätt spår igen, för att bibehålla eller öka produktiviteten och lönsamheten.

Skicka intresseanmälan

Swecon utbildning

Simulatorutbildning

Simulatorträning, lämplig för fortbildning av maskinister samt introduktion av säsongsanställda. En billig och effektiv träning som ger en god grund för fortsatt arbete i maskin. Vi har simulatorer för hjullastare, dumper och grävmaskin.

Mer information

Swecon Utbildning

Förarutbildning

Gårdagens kunskap är inte alltid användbar med dagens teknik. För att göra maskininvesteringen maximalt lönsam, krävs det mer av föraren. Vi har grundutbildningar för hjullastare, grävmaskin, dumper, asfaltläggare och väghyvel.

Mer information
Skolfokus - Swecons utbud för gymnasieskolan

Skolfokus

Swecons utbud för gymnasieskolan

Vi kan tillhandahålla utbildningsmaterial, leasing och lån av begagnade maskiner och reservdelar

Läs mer

Kontakta Swecon Utbildning

Kristofer Karlsson
Utbildare
Telefon: 010 - 556 37 20 
Mobil: 072 - 226 22 49 
e-post: kristofer.karlsson@swecon.com

Vad säger kunden?

Den här utbildningen
är precis mitt i prick för mig. Här får jag veta allt som behövs
när det gäller Volvos nya maskiner och träffa experter från
Swecon, Volvo Construction Equipment
och andra.

Lele Matsson

Hushagsgymnasiet, Borlänge
Tre dagar, tre produkter

Swecon Utbildning

Eco Operator - utbildning i sparsam körning

Swecon kan med egen personal utbilda dig eller dina förare att bli en Volvo Eco Operator. Det är inte bara ett snabbt och enkelt sätt att sänka bränsleförbrukningen och skadliga utsläpp, utan det kan även minska slitaget på dina maskiner. Ordentlig planering och körning av utbildade förare kan göra stor skillnad - särskilt på vinsten.

Volvo återförsäljare hem
Förbättra din verksamhet

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss

Fler tjänster från Swecon

Swecon Effektivseringstjänster

Upptäck Swecon Effektiviseringstjänster

Swecon har genom åren byggt upp en stor kompetens om entreprenadbranschen. Våra ingenjörer hjälper dig att effektivisera och optimera din verksamhet för bättre lönsamhet.

Ja, jag vill veta mer!