Swecon Anläggningsmaskiner Sverige
Caretrack -  ett telematiksystem från Volvo

Swecon tjänster

Caretrack och Co-Pilot

Uppkopplade tjänster från din Volvo-leverantör Swecon

Logga in

Spar tid med uppkopplade tjänster

CareTrack erbjuder maskinövervakningsystem som ger tillgång till regelbunden maskinuppdatering (maskintimmar, geopositioneringsdata och bränsleförbrukning) genom att logga in via en webbläsare.
 
Co-Pilot möjliggör ytterligare en dimension för att kunna följa upp maskinens produktivitet. Genom molnlagring får du möjlighet att se vad dina maskiner har producerat i ton. Med hjälp av Co-pilot, Load Assist, Haul Assist och Dig Assist kan du se ton/liter, liter/ton, ton per timme med mera. 
Dessa tjänster hjälper er till att hantera maskindriften och ser till att ni får ut mesta möjliga av era Volvo-maskiner.

Mer om CareTrack

Ramavtal för uppkopplade tjänster

Connected Services är ett ramavtal för tillhandhållande av uppkopplade tjänster till Volvo-maskiner (exempelvis CareTrack och Co-Pilot tjänster). Detta ramavtal täcker alla de uppkopplade tjänster du valt eller kommer att välja till dina Volvo-maskiner.

Aktivera CareTrack

Aktivering sker enklast via kundsupport eller hos närmaste Swecon-anläggning. Kunden får då ett mail med användarnamn och lösenord. Därefter är det enkel inloggning på CareTrack hemsida. För aktivering av CareTrack krävs ett underskrivet avtal för Connected Services.

Aktivera Co-pilot molntjänst – File Upload

Co-Pilot molnlagring gör att du enkelt kan ladda ner Excel-filer genom en webbläsare för att kunna följa produktionsresultatet. Kostnadsfri tjänst för Load Assist, Pave Assist, Compact Assist och Haul Assist.

Tillvalet Lastvägning

CareTrack Lastvägning övervakar produktivitet i ton/liter, ton/timme och överbelastning för minskat slitage. Kräver att din hjullastare har Co-pilot tjänsten Load Assist och för dumprar Haul Assist.

Tillvalet Driftrapporter

CareTrack Driftrapporter ger dig bränsleförbrukning, maskinanvändning och stillaståendetid. Tjänsten hjälper dig att maximera produktiviteten.

Kundsupport

Har du frågor om Connected Services/ramavtalet för uppkopplade tjänster, CareTrack web-portal, Co-pilot molntjänster File Upload eller bara vill veta mer om CareTrack och Co-Pilot tjänster. Fyll i formuläret via länk nedan. Öppet helgfria vardagar 07.30-16.00 och svar inom 24 timmar.

Fyll i formulär

Volvo Co-pilot : din partner i hytten

Med hjälp av Volvo Co-Pilot-surfplattan i hytten och med sensorer och den senaste platstekniken (GNSS) ger Dig Assist enastående noggrannhet på en bråkdel av den normala tidsåtgången med konventionella metoder.

Relaterad information

mySwecon - din digitala assistent på jobbet

I mySwecon samlar vi alla de tjänster som du behöver – allt med stöd av de inbyggda systemen som finns i Volvos maskiner. Dessutom knyter vi ihop verktyget med Swecons alla system som levererar nödvändig information som förenklar din vardag - helt kostnadsfritt! 

Läs mer
Volvo återförsäljare hem
Förbättra din verksamhet

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss