Swecon Anläggningsmaskiner Sverige
Begagnade Volvo reservdelar

Swecon Utbildning i skolan

Begagnade maskiner och reservdelar

Hos Swecon kan du hyra eller låna begagnat.

Hyra eller låna begagnat hos Swecon!

Swecon kan hjälpa er skola med både begagnade maskiner och reservdelar för att utföra riktiga jobb. Läs om de olika uppläggen nedan.

Begagnade maskiner

Vi har också möjlighet att hyra ut begagnade maskiner för kortare eller längre period baserat på era behov. Du kan därmed få tillgång till en maskin som varit ute på leasing ett antal perioder eller tidigare ägare med årsmodeller från 2006-2016 vilket innebär att de har den senaste tekniken i maskinerna.

Genom vår begagnatavdelning kan din skola också, vid tillgång, få låna en maskin under cirka en termin. På skolan arbetar ni med att felsöka och reparera upp maskinen i samarbete med lokal Sweconanläggning och med stöd av arbetsorder m m. Ett jobb på riktigt!

Vid intresse kontakta:
Fred Stenudd
fred.stenudd@lantmannen.com 
010-556 1241


Begagnade reservdelar

I Eskilstuna har Swecon en miljöanpassad demonteringsanläggning. Vi tar isär äldre maskiner, kontrollerar delarna samt märker upp reservdelar som redan är producerade. Genom detta kan vi erbjuda lätt renoverade reservdelar inklusive till exempel transmissioner samt övrigt begagnat med höga rabattsatser.

Vi kan också lämna en hel maskin för demontering på skolan för att genomföra samma process där. Alternativt att ni på skolan åtgärdar utvalda fel på maskinen för att sedan lämna åter hel eller i delar.

Vid intresse kontakta:

Fred Stenudd
fred.stenudd@lantmannen.com 
010-556 1241

Volvo återförsäljare hem
Förbättra din verksamhet

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss