Swecon Anläggningsmaskiner Sverige
mySwecon - din digitala assistent på jobbet

Swecon tjänster

myswecon

Din digitala assistent

Kontroll och lönsamhet med mySwecon

För att visa Swecons fokus på den digitala utvecklingen har vi utvecklat vårt nya verktyg mySwecon – Sweconkundens digitala assistent på jobbet. I det verktyget kommer vi att samla alla de tjänster som kunden behöver för att göra vardagen enklare – allt med stöd av de inbyggda systemen som finns i Volvos maskiner idag. Dessutom kommer vi att knyta ihop verktyget med Swecons alla system som levererar nödvändig information som förenklar kundens vardag. mySwecon är i sitt grundutförande kostnadsfritt. Lanseringen av mySwecon under 2019.

Vad är mySwecon?

I portalen mySwecon samlas noga utvalda digitala tjänster från Swecon under ett och samma paraply för att öka användbarhet och effektivitet med entreprenadkundens behov i centrum. Den innefattar driften av maskinerna och information till förare och maskinansvariga, men också ekonomitjänster och annan information som är specifik för ägare och företagsledning. mySwecon fungerar lika bra i mobilen som på surfplattan eller datorn.

Vad innehåller mySwecon?

Den första versionen av mySwecon kommer att innehålla bland annat information om kundens maskiner, göra det möjligt att boka service samt handla reservdelar via Swecons e-handel. Efter första utgåvan kommer mySwecon att fortsätta att utvecklas. Befintliga tjänster kommer att uppgraderas ytterligare och nya tjänster kommer att tillkomma. Framöver kommer fler maskin-, service-, support- och ekonomitjänster att byggas in i portalen.

mySwecon hos kunden

Bellmans Åkeri & Entreprenad

"mySwecon gör maskinägandet lättare"

– Jag är mycket positiv till mySwecon, det gör maskinägandet betydligt lättare, säger Per Björklund, operativt ansvarig för maskiner och inköp på Bellmans Åkeri & Entreprenad i Stockholm.

Läs mer

Se filmen

mySwecon - Volvokundens digitala assistent på jobbet

Volvo återförsäljare hem
Förbättra din verksamhet

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss