Swecon Anläggningsmaskiner Sverige
mySwecon - din digitala assistent på jobbet

Swecon tjänster

myswecon

- din digitala assistent på jobbet!

Aktivera/Logga in

Kontroll och lönsamhet med mySwecon

För att visa Swecons fokus på den digitala utvecklingen har vi utvecklat vårt nya verktyg mySwecon – Sweconkundens digitala assistent på jobbet. I det verktyget har vi samlat alla de tjänster som du som kund behöver för att göra vardagen enklare – allt med stöd av de inbyggda systemen som finns i Volvos maskiner och hos Swecon. I sitt grundutförande är mySwecon helt kostnadsfritt!

Några av fördelarna med mySwecon

Aktivera konto och logga in

Som kund hos Swecon behöver du bara aktivera ditt konto med ditt kundnummer. Därefter är det enkel inloggning med bankID.

Logga in
Enkel maskinöversikt

I mySwecon för du en enkel maskinöversikt, med timmar, bränsleförbrukning och positionering. Dessutom ser du om det är dags att boka service kontroll på servicehistoriken m m. 

Boka service

mySwecon markerar när det är dags för dig att boka service för din maskin. Efter utförd service har du tillgång till servicehistoriken för dina maskiner.

Köp reservdelar

Med en automatisk koppling till Swecons webbshop för reservdelar, så kan du handla dina delar dygnet runt i mySwecon med över 260 000 sökbara delar.

Administrera användare

Du kan som administratör enkelt lägga till användare i ditt företag, så att de personer som behöver det har enkel tillgång till det de behöver i sin yrkesroll.

Digital dokumentation

mySwecon fungerar också som din digitala maskinpärm. Här hittar du planerade och utförda verkstadstjänster, reservdelsordrar- och fakturainformation. Du hittar även serviceprotokoll och teknisk specifikation.

E-signering

Med digital signering kan du som kund signera ramavtal för uppkopplade tjänster och dina köpeavtal direkt i mySwecon.

Provkörning

För att boka en provkörning av våra nya populära eldrivna kompaktmaskiner behöver du vara kund och ansluten till mySwecon.

Läs mer
Kontakta mySwecon kundsupport på telefonnummer +46 10 556 10 40 eller via mejl myswecon@swecon.com
Kundsupport

Om du har frågor eller problem, kontakta kundtjänst på tel: +46 10 556 10 40
eller via mejl myswecon@swecon.com

E-mail

Bakgrund

Vad är mySwecon?

I portalen mySwecon samlas noga utvalda digitala tjänster från Swecon under ett och samma paraply för att öka användbarhet och effektivitet med entreprenadkundens behov i centrum. Den innefattar driften av maskinerna och information till förare och maskinansvariga, men också ekonomitjänster och annan information som är specifik för ägare och företagsledning. mySwecon fungerar lika bra i mobilen som på surfplattan eller datorn.

Vad innehåller mySwecon?

Den första versionen av mySwecon innehåller bland annat information om dina maskiner och gör det möjligt att boka service samt handla reservdelar via Swecons e-handel. Efter första utgåvan kommer mySwecon att fortsätta att utvecklas. Befintliga tjänster kommer att uppgraderas ytterligare och nya tjänster kommer att tillkomma. Framöver kommer fler maskin-, service-, support- och ekonomitjänster att byggas in i portalen.

mySwecon hos kunden

Bellmans Åkeri & Entreprenad

"mySwecon gör maskinägandet lättare"

– Jag är mycket positiv till mySwecon, det gör maskinägandet betydligt lättare, säger Per Björklund, operativt ansvarig för maskiner och inköp på Bellmans Åkeri & Entreprenad i Stockholm.

Läs mer
Martin Nielssen, MNG AB i Varberg

– Det här ger oss och mig möjlighet att lätt komma åt information om alla maskiner och på så sätt får bra koll på hela flottan.

Läs mer
Fredrik Pålsson, Swerock i Helsingborg

– mySwecon ger oss en snabb överblick. Framför allt tack vare att vi kan följa service- och reparationshistoriken på maskinen.

Läs mer
Urban Roslin, P Å Hellströms Bygg AB i Öjebyn

– Den absolut främsta fördelen är att jag kan boka service och reparationer, direkt i mySwecon. Jag slipper sitta i telefonkö.

Läs mer

mySwecon - så funkar det!

I den här filmen ger vi en kort introduktion till hur man kommer in i mySwecon och vad man finner i portalen.

Se filmen

Se fördelarna med mySwecon

De senaste nyheterna om mySwecon

2020-12-14

Swecon inför digital signering i mySwecon

Utvecklingen av digital signering är i full gång och nu kan våra kunder i Sverige signera ramavtal för uppkopplade tjänster och köpeavtal direkt i den kostnadsfria webbappen mySwecon.

Läs mer

2020-07-02

mySwecon uppdaterad - här är nya finesserna!

Nu har den digitala assistenten mySwecon uppdaterats med nya, smarta finesser. Vad sägs till exempel om att komma åt miljödeklarationen direkt eller att kunna lägga till egna bilder och kommentarer?

Läs mer

2020-03-23

mySwecon växer och får nya funktioner

I början av året fanns drygt 900 externa användare och mer än 6 000 anslutna maskiner i den digitala kundportalen mySwecon. Vi jobbar nära kunderna och mySwecon utvecklas hela tiden med nya funktioner.

Läs mer
Volvo återförsäljare hem
Förbättra din verksamhet

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss