Swecon Anläggningsmaskiner Sverige
Minigrävare Volvo ECR50D - kampanjpris

ECR50D med tiltrotator och skopsats

Gräv djupare, nå längre och lasta högre!

Vi erbjuder nu Volvo ECR50D minigrävare till kampanjpriset 599 000:- eller 5 758 kr/månad.

Kontakta oss

Volvo ECR50D till kampanjpris!

Vi kan nu erbjuda Volvo ECR50D - en 5-tons kompaktgrävare till ett mycket bra pris. Maskinen levereras med S40-fäste, tiltrotator och skopsats.
599 000 kr eller leasing från 5 758 kr/månad (exkl.moms).

ECR50D är konstruerad för överlägsen grävprestanda, hög lyftkapacitet och ledande bryt- och grävkraft. Denna kompakta 5-tons grävmaskin är utrustad för att arbeta på många olika typer av jobb, från ledningsdiken till markberedning, bygg- och anläggningsarbeten samt markanläggningsarbeten. Nå längre, gräv djupare och lasta högre med ECR50D!

Väljer du en Volvo från marknadsledaren Swecon får du trygghet och support med runt 500 anställda och 200 mobila enheter på 40 orter i landet!

Minigrävare Volvo EC18D

Volvo EC18D med tre skopor och maskinsläp

Gör dig startklar för årets säsong med en kraftfull och bekväm Volvo EC18D på 1,8 ton. Maskinen kommer levererad med tre skopor från Volvo; kabelskopa, grävskopa och en hydrauliskt tiltbar planerskopa, direkt på ett maskinsläp och klar att dra iväg på sitt första jobb!

Läs mer om kampanjen

Kompakta erbjudanden

LEASINGKAMPANJ PÅ ECR25D OCH ECR35D MED TILLBEHÖR

Leasing från 2 950 kr/mån (exkl. moms) på Volvos 2,5- och 3,5-tons minigrävare inkl. tillbehör. Maskinerna finns i lager hos Swecon för snabb leverans!

Läs mer om kampanjen
Volvo återförsäljare hem
Förbättra din verksamhet

Kontakta oss för att få reda på hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss