Swecon Anläggningsmaskiner Sverige
Volvo Endurance skoptänder - tandsystem

Skoptänder

Volvo Endurance tandsystem

Ett tandsystem som är kompatibelt med adaptrar från både Volvo och andra tillverkare som har J-systemet.

Volvo Endurance Tandsystem

Tandsystemet Volvo Endurance är ett robust system där skoptänderna låses från sidan i adaptern enligt en etablerad industristandard. Sidolåsningen gör tänderna kompatibla med hållare från både Volvo och andra tillverkare med J-systemet.

Volvo Endurance Tandsystemet kombinerar styrka och hållbarhet. Tonvikt har lagts på att skapa tänder och hållare som klarar av brytkrafterna samtidigt som materialvalet gjorts för att skapa ett tandsystem med längre hållbarhet. Det är ett prisvärt system i industristandardens premiumklass som finns i två utföranden: en grävtand för mindre materialfraktioner och en bergtand för större materialfraktioner. Enastående passning mellan tand och hållare gör att tandsystemet presterar bättre under hela livslängden. Adaptern har dessutom fått extra mycket material för att möjliggöra uttag av de höga brytkrafterna maskinen skapar,

Systemet är kompatibelt med J-systemet som är en vedertagen industristandard, vilket gör Volvo Endurance-tänderna enkla att montera på adaptrar från andra tillverkare.

Rikstäckande tillgänglighet via Swecons servicenätverk.

Volvo Endurance Tandsystem - en adaptervariant, två tandtyper

Grävtand

Robust allround-tand som används för mindre materialfraktioner. Storlek 3 - 4,5 tum.

Mer information (PDF, 531,6KB)
Bergtand

Spetsig design för enklare penetration av material med större faktioner, exempelvis vid berghantering. Storlek 3 - 4,5 tum.

Mer information (PDF, 531,6KB)
Adapter

En typ av adapter som används tillsammans med både gräv- och bergtanden. För storlek 3 - 4,5 tum.

Mer information (PDF, 531,6KB)

Få ut mer av din Volvo

Swecon Trygghetsavtal

Vi förstår att behoven i din verksamhet varierar. Det är därför som det finns flera olika serviceavtal - Customer Support Agreements - för att hjälpa dig att förbli lönsam.

Alla avtal
Volvo Originaldelar

Garantera prestandan genom att låta din maskin förbli en Volvo. Vi vet att varje del är extremt viktig och hjälper dig att maximera drifttiden i det långa loppet med Volvo Originaldelar.

Volvo originaldelar
Caretrack maskinövervakning

Dags att spara tid och pengar. CareTrack är vårt telematiksystem som ger dig åtkomst till en stor mängd maskinövervakningsinformation. Vart du än befinner dig.

CareTrack
Volvo återförsäljare hem
Vet du vad du behöver?

Vill du beställa reservdelar? Vi hjälper dig gärna.

Gör en begäran