Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

Volvo originalslitdelar

Volvo har ett heltäckande program med originalslitdelar, utvecklade och testade för att säkerställa att de lever upp till dina högsta förväntningar för alla arbetsuppgifter. För att hålla din maskin i toppskick har Volvo reservdelarna som får den att fungera smidigt så länge som möjligt.

Välj från slitdelar som t.ex. undervagnsdelar, Volvo slangar eller Volvo tandsystem för att se till att din maskin fortsätter att gå som den vore helt ny. De här delarna har utsatts för de allra tuffaste testerna för att kunna motstå extrema påkänningar. Vår konstruktion och valet av material garanterar överlägsna prestanda.

Kundlösningar

En översikt över våra produkter och tjänster som stöder ditt företag genom hela ägandecykeln – så att du kan vara lönsam år efter år.

Volvo tandsystem

Se till att det håller i längden

Volvo tandsystem ger dig optimerade, långa bytesintervall, hög produktivitet och lönsamhet.

Volvo erbjuder specialkonstruerade patenterade tänder och hållare för alla typer av applikationer. Högkvalitativa delar sänker den totala ägandekostnaden och maximerar din maskins prestanda.

Enkel montering
Den vertikala låsanordningen gör montering och demontering snabb och enkel. Den är helt integrerad i hållarens korg för bästa skydd och längre livslängd.

Volvos tänder tål höga påkänningar
En perfekt passning mellan tand och hållare, ger tillsammans med stora stabiliserande ytor en mycket kraftig enhet som står emot höga krafter och påfrestningar.

Självskärpande
Den självskärpande utformningen och strategiskt placerat slitmaterial ger maximal förslitningstid med bibehållen prestanda.

Motstånd mot påfrestningar
Hållarnas och tändernas kanter har en spetsig vinkel som ger perfekt motstånd mot tryckkrafter och minskar risken för att tandhållarna ska brytas isär.

Volvo originaldelar till undervagn

Lever upp till dina förväntningar

Volvos kompletta program av delar till undervagnar har utvecklats och testats för att leverera högsta möjliga standard avseende kvalitet och prestanda.

Testas till bristningsgränsen
Undervagnsdelarna utsätts för utförliga tester för att säkerställa att de klarar extrema, ihållande påfrestningar.

Särskilt utformade för Volvo Construction Equipment
Volvo-undervagnsdelar ger säker och effektiv drift, lång produktiv livslängd och låga driftkostnader.

Volvo gummilarver

  • Utvecklade i samarbete med Volvo entreprenadmaskiner
  • Uppfyller de högsta säkerhets- och kvalitetskraven

Volvo delar till undervagn

Ta del av resultaten från extremtestning av Volvos larvkedjor och underrullar! Volvo-delar till undervagn ger kvalitet och hållbarhet som du kan förlita dig på.

Volvos system för fastbultade gummiunderlägg

Öka din mångsidighet

Volvos system för fastbultade gummiunderlägg för bandgrävare är den perfekta lösningen för att öka maskinernas mångsidighet. Tack vare den kostnads- och tidseffektiva konstruktionen kan man enkelt växla mellan väg- och terrängkörning utan att skada underlaget.

Mångsidighet
Växla enkelt mellan väg- och terrängkörning och dra nytta av två maskiner i en. Gummiunderläggen ger fullt skydd av underlaget och är enkla att ta bort när full dragkraft behövs.

Hög hållfasthet
Gummiunderläggen är tillverkade av en robust gummiblandning för att minska slitaget. De består av en stålplatta med en hållbar gummiyta och en gummikudde som bidrar till att minska vibrationer och buller.

Tillgänglighet
Systemet med gummiunderlägg finns både som fabriksmonterad extrautrustning och via Volvos återförsäljarnät. Eftermarknadspaketet innehåller både gummiunderlägg och larvplatta.

Kostnadseffektivt
Att byta enstaka gummiunderlägg vid behov är ett kostnadseffektivt och enkelt sätt att underhålla grävmaskinens bandsystem.

Volvo Expanderbultar

En lösning på slitage

Den perfekta lösningen när slitage i din anläggningsutrustning orsakar spel i fästpunkterna och hålen är slitna.

En permanent lösning för ekonomisk och lång livslängd
När din maskin börjar uppvisa tecken på slitage är Volvo expanderbultar den perfekta lösningen.

Snabb och enkel montering (ofta direkt på arbetsplatsen)
Volvos expanderbultar har två expanderande hylsor som fyller utrymmet och kopplar ihop fästöronen.

Med Volvos expanderbultar behövs ingen renovering eller maskinbearbetning.

Tillgängliga för många olika produkter.

Varje del är viktig!

Ju bättre kvalitet på komponenterna, desto mer får du ut av din Volvo-maskin. Varje del är viktig för drifttid och prestanda. Så varför riskera något?

Volvo återförsäljare hem
Vet du vad du behöver?

Vill du beställa reservdelar? Vi hjälper dig gärna.

Gör en begäran