Swecon Anläggningsmaskiner Sverige
Förbifart Stockholm - Volvo och Swecon

Volvo och Swecon kraftsamlar

Förbifart Stockholm

Vi förenar all kompetens och resurser inom Volvo Truck Center och Swecon i ett unikt erbjudande som uppfyller alla de krav som entreprenörerna i Förbifart Stockholm ställer.

Volvo kraftsamlar i Förbifart Stockholm

Som ett av Sveriges största infrastrukturprojekt någonsin är Förbifart Stockholm beroende av att varje entreprenör och leverantör kan leverera rätt tjänst på rätt plats och i rätt tid. Detta skapar den nödvändiga tryggheten och är en förutsättning för projektets genomförande – och framgång. Volvo Lastvagnar, genom återförsäljaren Volvo Truck Center, och Volvo Construction Equipment, genom återförsäljaren Swecon, samordnar sina resurser för att ge entreprenörerna maximal uppbackning.

Mer information

Kraftsamling i förbifarten

Volvo kraftsamlar i förbifarten genom ett samarbete mellan Swecon och Volvo Truck Center

Läs pressmeddelande
Stockholm Bypass - in English

We guarantee extra fast access to parts, service and support for your Volvo machines and trucks.

Download brochure (PDF, 831,8KB)
Broschyr Förbifart Stockholm

Läs mer om erbjudandet från Swecon och Volvo Truck Center i Förbifart Stockholm

Ladda ner broschyr (PDF, 829,3KB)
Närhet med unik kompetens

Med Volvo är du garanterad extra snabb tillgång till reservdelar, service och support till dina Volvo anläggningsmaskiner och lastbilar. Under lång tid har Volvo Truck Center och Swecon byggt upp en väl fungerande organisation i området med den nödvändiga infrastrukturen på plats redan idag:

  • 11 Volvo-verkstäder i projektområdet – redo att serva dina fordon
  • 30 servicebilar med verkstadsutrustning färdiga att hjälpa dig på plats
  • 180 specialutbildade fordons-/servicetekniker
Lång erfarenhet

I Sverige har återförsäljarna Volvo Truck Center Sweden AB och Swecon Anläggningsmaskiner AB lång erfarenhet av att leverera Volvoprodukter i trygga, funktionella och skräddarsydda transportlösningar – alla med fokus på det som är viktigast för användaren: tillgänglighet och totalkostnad.Vår unika bredd och samlade kompetens och erfarenhet ger dig ett erbjudande som bland mycket annat bygger på: starka referenser, lång erfarenhet och att det är två trygga företag med stabil ekonomi.

Ett unikt starkt erbjudande

Nu förenar vi all kompetens och alla resurser inom Volvo Truck Center och Swecon i ett unikt erbjudande som uppfyller alla de krav som entreprenörerna i Förbifart Stockholm ställer vad gäller kunskap, kvalitet och leveranssäkerhet. Volvo Truck Center och Swecon har i många år varit en aktiv part i utvecklingen av Stockholms- och Mälarregionen. Vår lokala närvaro, lokalkännedom, personalens kompetens och vårt utbyggda kontaktnät ger många fördelar för dig som kund; snabb respons, gemensamma serviceinsatser, dygnet-runt-jour och enklare kontaktvägar. 

Swecon Beredskap dygnet runt

Jobbar du i projektet Förbifart Stockholm och är intresserad av att få tillgång till service och support 24/7? Vänligen kontakta Tommy Johansson på tel: 010 - 556 21 16 eller e-post tommy.x.johansson@swecon.com för mer information.

Kontakta din Sweconanläggning
Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss