Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

KULTURSAMARBETE

Sweden Rock Festival

Festivalen återkommer den 8 - 11 juni 2022

Vi bygger Sweden Rock Festival

Volvos lastbilar, anläggningsmaskiner samt marin- och industrimotorer är avgörande för samhällsfunktioner som de flesta av oss är beroende av - varje dag. Våra produkter levererar dina varor till affären, bygger vägarna som tar dig till ditt jobb, och genererar kraft som får saker att hända. Som den här festivalen, till exempel. Sweden Rock Festival genomförs med hjälp av våra maskiner, lastbilar och motorer till elgeneratorer.
Säkert, tillförlitligt och hållbart.

Vad hände med festivalen 2021?

Alla förberedelser och förhoppningar till trots, stod det klart att det inte fanns några möjligheter att genomföra Sweden Rock Festival i år heller. Istället skiftas fokus till 2022 och vi ser då fram emot en mer minnesvärd festival än någonsin.

Alla köpta biljetter kommer nu automatiskt att gälla för 2022 års festival enligt arrangören. För den som önskar kommer det också att finnas möjlighet till återlösen. Alla som behållit sin biljett från 2020 kommer att få ett mail från Ticketmaster med mer information.

Läs mer på Swedenrock.com

Mer information

Biljetter

Biljetter till Sweden Rock Festival hittar du på Ticketmaster i god tid innan festivalen.

Artister

Klassisk rock, hårdrock, metal och lite blues - något för alla smaker. Rent och snyggt, säkert och tryggt.

Besök vår monter

Besök Swecon och Volvos monter i Partner Area till höger om Festival Stage för maskiner, bilar, simulatorer med mera.

Se karta

Sweden Rock Festival - vi bygger den tillsammans

Tillsammans med Sweden Rock Festival byggs festivalen av Volvomaskiner från Swecon, lastbilar från Volvo och generatorer från Volvo Penta.

Volvo och Swecon på Sweden Rock Festival

För tredje året i rad rockade vi loss på Sweden Rock Festival i en gemensam monter för Volvo Lastvagnar, Volvo Penta, Volvo Construction Equipment och Swecon. Tack alla fantastiska hårdrockare som besökte oss på festivalen!

Volvo Penta – The power to light Sweden Rock Festival

Volvo Pentas D16-motor driver generatorerna som ger ström till scenerna vid Sweden Rock Festival. Nio enheter med en maximal effekt som kan driva över 420 hus! Med 35 000 rockfans finns det inget utrymme för blackouts. Se hur Volvo Penta levererar prestanda!

Sweden Rock Festival Aftermovie 2019

Den officiella aftermovien för Sweden Rock Festival 2019. Tack återigen till både besökare och personal för en riktigt GRYM festival! Vi ses väl i Norje 3-6 juni 2020 och gör om alltihop?

Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss