Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

Volvokoncernens framtida kunder delar söta idéer

I en ständigt föränderlig värld är möjligheterna oändliga även om framtiden kanske inte är gjord av godis. Men precis som sina framtida kunder är Volvo Construction Equipment inte rädda att tänka utanför boxen.

Volvogodis_nyhet_970x501

I tre kortfilmer som löper under augusti förklarar barnen hur de skulle använda Volvo-maskiner i en framtid av godis. De lekfulla videoklippen på Volvo CE:s sociala mediekanaler utforskar de oändliga möjligheterna när Volvo CEs produkter möter barnens färgstarka fantasi.

"I vårt nya nummer av Spirit Magazine, erbjuder vi förstklassiga insikter i megaprojekt runt om i världen. Läsarna kan upptäcka hur vi på Volvo hjälper kunderna med dessa utmanande projekt med vårt kundbaserade och innovativa tankesätt och lösningar. När vi nu lanserar det nya Spirit Magazine och tittar på en framtid av oändliga möjligheter, ville vi också höra vad våra framtida kunder tänker", säger Tiffany Cheng, global extern kommunikationsdirektör hos Volvo Construction Equipment.

Volvogodis_nyhet2_970x501Kampanjens stjärnor är Volvoanställdas barn. Filmen spelades in i Eskilstuna, där företaget föddes, och där en av Volvo CE: s produktionsanläggningar är belägen.

Den första episoden, "Sweet Dreams - The Articulated Hauler", har premiär i Volvo CE:s sociala medier den 17 augusti. Den andra och tredje episoden kommer att publiceras den 24 och 31 augusti.

Titta på de två första episoderna av "Sweet Dreams" här: 

Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss

SE FILMEN

Volvo CE – 'Sweet Dreams' Avsnitt 1

SE FILMEN

VOLVO CE – 'SWEET DREAMS' AVSNITT 2