Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

Volvo Construction Equipment lanserar webbplats med helt nytt utseende i EMEA

Volvo Construction Equipments nya webbplats för kunder i Europa, Mellanöstern och Afrika gör webbupplevelsen smidig och innehållsrik oavsett vilken typ av utrustning du använder tack vare smidig navigering, snabb mobilrespons och moderniserad design.

Volvo Construction Equipment lanserar webbplats med helt nytt utseende i EMEA

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) välkomnar kunderna att utforska vår helt nya webbplats volvoce.se. Den nya webbplatsen innehåller all den ovärderliga information som våra återkommande kunder länge har förlitat sig på, men är nu organiserad på ett mer användarvänligt och intuitivt sätt.

"Det är avgörande för kunder och affärspartner att ha tillgång till komplett och korrekt information, oavsett när och var de behöver den" säger Tom O´Brien, marknads- och analysansvarig för Volvo CEs försäljningsregion EMEA. "Det spelar ingen roll om de använder en bärbar dator, pekplatta eller smarttelefon – nu möter kunderna en stabilare plattform fylld med en mängd medieinnehåll där de snabbt och enkelt kan hitta det de söker.”

Snabba jämförelser
Utöver den snabba och effektiva designen är det nu enklare att hitta och jämföra olika typer av utrustning sida vid sida. Tack vare produktväljaren kan kunden snabbt visa flera olika modeller inklusive specifikationer, och klicka sig fram till mer detaljerad information såsom videor och broschyrer. I redskapsöversikten kan kunden snabbt se alla redskap som är tillgängliga för olika Volvo-modeller; från redskap med universalinfästning till ett stort sortiment skopor, gripar, rivningsaggregat och redskap för specialiserade tillämpningar.

Kommunicera med Volvo
Den nya webbplatsen är bara ett av de många smidiga sätten att kommunicera med Volvo online. Även Facebook, Twitter, YouTube och Instagram kan användas.

Slut.

September 2016
Mer information finns på www.volvoce.com/press
Eller kontakta:

Anne Bast
VP Corporate Communication
Volvo Construction Equipment
Försäljningsregion EMEA 
(Europa – Mellanöstern – Afrika)
Tel: + 016-541 59 06
anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener
SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
hannah.kitchener@se10.com

Besök http://www.thenewsmarket.com/volvogroup för att se en videofilm från Volvokoncernen. Du kan förhandsvisa och beställa videomaterial som MPEG2-filer eller på Beta SP-band. Registrering och videomaterial är kostnadsfritt för medier.