Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

Volvo CE:s nya Spirit Magazine presenterar megaprojekt som förändrar människors liv

Byggprojekten i Spirit Magazines nya serie ”The Megaproject Listing” handlar om mer än bara byggande. De transformerar människors liv. De för samhällen närmare varandra, främjar transporter och näringsliv, och bygger smarta och hållbara städer som kommer att hålla för tidens tand.

Volvo CE:s nya serie ”The Megaproject Listing” tittar på några av de största, djärvaste och modigaste byggprojekten världen över, från helrenoveringen av motorvägen Interstate 4 i Florida, till Kiruna stadsflytt.

”Det är med spänning vi lanserar vår nya kampanj. Dessa megaprojekt visar vad Volvo CE:s vision handlar om – att bygga den värld vi vill leva i. I helt nya Spirit Magazine vill vi inspirera våra läsare och föra dem närmare några av de mest imponerande byggprojekten idag”, säger Tiffany Cheng, global extern kommunikationsdirektör hos Volvo CE.

Volvo CE drivs av tanken att det är genom kreativitet, hårt arbete och teknologisk innovation som företaget kommer att driva utvecklingen mot en värld som är renare, smartare och mer tillgänglig. Megaprojekten i Volvo CE:s nya serie speglar den här visionen.

Genom lanseringen av ”The Megaproject Listing” och nya digitala Spirit Magazine den 17 oktober fortsätter Volvo CE att förstärka sin närvaro och räckvidd online. De som föredrar den tryckta utgåvan behöver dock inte oroa sig: de kommer även fortsättningsvis att få ett exemplar av den nylanserade tidskriften två gånger per år.

”Spirit Magazine har varit en viktig informationskälla i branschen, och kommer tack vare nylanseringen att fortsätta vara det även i framtiden. Vi hoppas att våra trogna läsare stannar hos oss när vi utforskar nya megaprojekt världen över och att de kommer att få sällskap av nya intresserade, såväl inom som utanför branschen”, säger Tiffany Cheng.

Den första delen av ”The Megaproject Listing” handlar om den fullständiga upprustningen av motorvägen Interstate 4 i Florida, som kommer att omvandla en av de farligaste vägarna i USA till en toppmodern trafikkorridor. 

Den första delen av ”The Megaproject Listing” är ute nu på www.volvoce.com/spirit