Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

mySwecon uppdaterad - här är nya finesserna!

Nu har den digitala assistenten mySwecon uppdaterats med nya, smarta finesser. Vad sägs till exempel om att komma åt miljödeklarationen direkt eller att kunna lägga till egna bilder och kommentarer?

mySwecon på mobilen i hytten på en Volvo grävmaskin

Över 1 000 användare kan väl inte ha fel, eller hur? Den digitala assistenten mySwecon underlättar arbetet och vardagen för maskinägare och lockar allt fler användare, över 7 000 Volvomaskiner i Sverige och Tyskland är nu uppkopplade mot mySwecon. Det som uppskattas mest är möjligheten till överblick över maskinparken och att kunna hitta sina dokument på ett och samma ställe. I sitt grundutförande är mySwecon dessutom helt kostnadsfritt för kunden. Och nu bjussar assistenten på ännu fler finesser:

  • Som användare kan du nu addera kommentarer och bilder till dina maskiner. Ett utmärkt sätt att föra anteckningar om när det behöver bytas olja till exempel, anteckningar som även dina kollegor kan ta del av.

  • I mySwecon kan du nu söka på felkoder (gäller grävare i E-serien än så länge). Istället för att ringa din närmsta Sweconanläggning för att klura ut vad felkoden innebär får du en rekommendation om vad du bör göra, direkt i mySwecon.

  • Var är maskinerna just nu? Med mySwecon kan du nu se alla dina maskiner på en och samma karta. Har det blivit strul med en maskin och du behöver köra en annan till platsen? Nu ser du enkelt vilken av dina andra maskiner som är närmast. Kartan ger även information om när det är dags för service och var du hittar närmaste Sweconanläggning.
  • Allt fler uppdragsgivare kräver att få se miljödeklarationen på din maskin. Inga problem – nu har du även den direkt i mySwecon (gäller maskiner köpta av Swecon.

Tjänsten mySwecon kan användas av alla maskinägare, enda förutsättningen är att kunden har ett kundnummer hos Swecon. Via sajten myswecon.swecon.se kan kunden snabbt registrera sig med sitt kundnummer och verifiera sig med sitt bankID. Tack vare maskinens inbyggda system får kunden sedan tillgång till en rad viktig data, på sin dator eller i telefonen, som ger en god överblick. Utvecklingen har skett i samarbete med Swecons kunder och information som är väsentlig för effektivitet och lättillgänglighet har prioriterats.

Relaterad information

mySwecon - din digitala assistent på jobbet

I mySwecon samlar vi alla de tjänster som du behöver – allt med stöd av de inbyggda systemen som finns i Volvos maskiner. Dessutom knyter vi ihop verktyget med Swecons alla system som levererar nödvändig information som förenklar din vardag - helt kostnadsfritt! 

Läs mer

mySwecon - så funkar det!

I den här filmen ger vi en kort introduktion till hur man kommer in i mySwecon och vad man finner i portalen.

Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss