Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

Kosläpp på fyra hjul

Lagom till det vanliga kosläppet runt om på landets gårdar har Swecon släppt en lantbruksanpassad Volvo L60H hjullastare. Stark, pålitlig och betydligt grönare än tidigare generation. Och varför inte låta hjullastaren smälta in lite extra bra i hagen?

Volvo hjullastare L60H Lantbruk - demomaskin

Swecons specialutrustade Volvo L60H har lantbruksdäck och långbom som passar bra för att kunna tippa högt. Maskinen kan dessutom utrustas med hitchkrok så att det blir enkelt och smidigt att koppla och dra vagnar.

Bränsleeffektiv med Steg V-motor

– Volvo L60H har blivit ett populärt val bland lantbrukare, berättar Patrik Jismark, försäljningschef på Swecon region syd och förklarar bland annat att lock-up funktionen gör maskinen mer produktiv – samtidigt som bränsleeffektiviteten är högre än hos sina föregångare. Det sparar både tid och pengar. Hjullastaren är dessutom utrustad med en Steg V-motor – Volvos högsta miljöklassning för motorer – som dessutom kan köras fossilfritt på HVO-bränsle.

Kan jag få den med kohud?

Gula maskiner i all ära, men visst är hjullastaren på bilden lite mer spännande? Just den här är specifikt framtagen inför årets demonstrationer och rullar i södra Sverige. Vill du göra något liknande
är du välkommen att ta diskutera det med din Sweconsäljare.

Volvo L60H Lantbruk hos Swecon i JönköpingSwecons personal i Jönköping framför en av företagets specialdesignade demomaskiner. På bilden ser vi; Patrik Jismark, försäljningschef region syd, Marie L Norberg platschef, Peter Boestad, säljare och Andreas Widegren servicechef på utrustningsverkstaden.

Valbar utrustning:

  • Draganordning bak – VBG eller hitchkrok
  • Dubbelverkande hydrauluttag bak
  • Hydrauliskt släpvagnsbromsuttag
  • Redskapsstyrning ExciControl – för smartare styrning av hydrauliska redskap
  • Transmission anpassad för lantbruk

Volvo hjullastare i lantbruket på Wormtorps Gård

Hör 'Årets mjölkbonde 2019' Christina Winblad berätta om sina trogna partners på gården!

Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss