Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

Se Swecon på Entreprenad Direkt den 9 oktober

Swecon kommer till branscheventet Entreprenad Direkt i direktsändning nu på fredag kl. 14.00. Swecon får sällskap av en handfull leverantörer i en sändning som leds av TV-profilen Jesper Hussfelt. Du hittar programmet på www.entreprenad.com eller på Leveranstidningen Entreprenads Facebook-sida.

Entreprenad Direkt - möt Swecon den 9 oktober kl. 14.00
Swecons produktspecialister Fredrik Askling och Torbjörn Magnusson kommer att presentera nyheter ur vårt produktprogram. Vi demonstrerar bandgrävaren Volvo EC220E som har grävsystemet Dig Assist monterat - nu med den semiautonoma funktionen Active Control. En annan spännande nyhet är det efterlängtade högfartsutförandet av kompakthjullastaren Volvo L50HS.
 
Sändningarna pågår hela dagen med start kl. 09.00. Höjdpunkten är förstås Swecon som ett av de stora dragplåstren kl. 14.00-14.30. Du hittar sändningen på eller på Leveranstidningen Entreprenads Facebook-sida.

Missa inte sändningen. Varmt välkomna!
 
Se introduktion från Swecons chef för Marknadskommunikation Fredrik Rigö:

Om Swecon på Entreprenad Direkt

Swecons Fredrik Rigö ger en kort introduktion till vad som kommer att visas under det direktsända branscheventet Entreprenad Direkt. Du ser livesändningen med Swecon via länkarna nedan med början kl. 14.00.

www.entreprenad.com Leveranstidningen Entreprenads Facebook-sida
Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss