Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

Swecon inför digital signering i mySwecon

Utvecklingen av digital signering är i full gång och nu kan våra kunder i Sverige signera ramavtal för uppkopplade tjänster och köpeavtal direkt i den kostnadsfria webbappen mySwecon.

mySwecon  ger dig en bra översikt över ditt maskinägande
Innan man som kund till Swecon får tillgång till uppkopplade tjänster för sina Volvo-maskiner, till exempel telematiksystemet CareTrack och de appar som är anslutna till Volvo Co-Pilot, så behöver man signerna ett ramavtal. Det kan idag göras direkt i mySwecon med hjälp av BankID.

Sedan slutet av november kan även köpeavtal för maskiner signeras i mySwecon. Säljaren skickar då avtalet i mySwecon, där kunden loggar in, läser igenom avtalet och signerar med bankID. Genom att signera avtal digitalt så ökar vi tillgängligheten, minskar pappersarbete och onödiga resor samt samlar dokument mellan Swecon och kunden på ett och samma ställe - i vår digitala kundportal mySwecon.
 
Arbetet fortsätter med att se till att fler avtal kan signeras digitalt för att göra maskinägandet så enkelt och smidigt som möjligt.

Se instruktionsfilmer för e-signering av avtal i mySwecon.

Digital signering i mySweconSignera ramavtal mySwecon: Kunden fyller i informationen och trycker på signera avtal för att sedan signera med bankID.

Digital signering i mySweconE-signering mina dokument: Här ser kunden sina påskrivna avtal, kan spara ner dem och skriva ut dem.

Relaterad information

mySwecon - din digitala assistent på jobbet

I mySwecon samlar vi alla de tjänster som du behöver – allt med stöd av de inbyggda systemen som finns i Volvos maskiner. Dessutom knyter vi ihop verktyget med Swecons alla system som levererar nödvändig information som förenklar din vardag - helt kostnadsfritt! 

Läs mer

Se fördelarna med mySwecon

Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss