Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

De tre främsta skälen att köpa en begagnad Volvomaskin

Att köpa begagnat är ett utmärkt sätt att komplettera maskinparken på. Med tre viktiga garantier från Volvo kan du känna dig trygg i ditt beslut.

1. Volvos maskiner är tillförlitliga

En topprioritet för produktspecialisterna i skapandet av Volvos maskiner är deras tillförlitlighet. Med region EMEA:s fokus på att vara ledaren i fråga om drifttid, säkerhet och total ägandekostnad är maskinernas tillförlitlighet en viktig komponent. Begagnade maskiner kompromissar inte med tillförlitligheten tack vare Volvos nya garantiriktlinjer och fullt certifierade maskininspektioner. Begagnade maskiner testas och renoveras med Volvo originaldelar innan de återförs till marknaden. Efter introduktionen på 2019 års Bauma får varje begagnad Volvomaskin i EMEA en Approved Used Equipment-dekal när den har klarat inspektionen, så att kunden kan lita på att maskinen håller måttet.

2. Volvo erbjuder en garanti för begagnade maskiner

Volvo erbjuder en garanti för alla begagnade maskiner, så att kunderna kan känna sig trygga med att köpa begagnat. Volvo har ägnat två och ett halvt år, tillsammans med sitt globala garantiteam, åt att ta fram de perfekta erbjudandena som tillgodoser kundernas krav. Varje garantipaket för begagnad utrustning är beroende av maskintimmarna. Volvos svenska återförsäljare Swecon sålde till exempel nyligen tre begagnade A40G-maskiner till en kund som köpte paketet eftersom det gav möjlighet till heltäckande garanti för alla tre maskinerna.

3. Volvos maskiner bibehåller sitt värde

Utöver garantier så tecknar Volvos återförsäljare serviceavtal med kunder som köper en begagnad Volvomaskin för att säkra ett högt värde. Volvo strävar kontinuerligt efter att konstruera maskiner som håller ett högt återförsäljningsvärde tack vare sin kvalitet. Faktum är att Equipment Watch, i Amerika, belönade EC35-serien och EC350-grävmaskinsserien med utmärkelsen Highest Retained Value Award för högsta restvärde i sina respektive kategorier; minigrävmaskiner och medelstora bandgrävmaskiner.

Du hittar all senaste Volvo Approved Used Equipment i Volvo Used Equipment-appen som finns i App Store och Google Play.