Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

Swecondagarna i Eskilstuna tar paus 2018

Swecondagarna tar paus 2018 då Swecon satsar på alternativa och lokala evenemang. Under året deltar Swecon istället på mässorna Svenska Maskinmässan, Borgeby Fältdagar och Load Up North i Boden. Volvo Construction Equipment kommer trots det att anordna en allmänhetens dag den 30 juni.

volvo media

Även om Swecondagarna tar en paus 2018, så kommer Volvo Construction Equipment att anordna en allmänhetens dag den 30 juni. Maskinshowen börjar kl.11:00 och parkeringen är öppen från kl. 10:00. För mer information, vänligen kontakta anne.bast@volvo.com

Swecondagarna är en återkommande maskinfest på Volvo Customer Center i Eskilstuna. Här kan du uppleva Volvos nyheter och kompletta maskinprogram i en helt unik miljö! 

På en av Volvo Construction Equipments mest imponerande och största demoanläggningar i världen har vi runt 70-90 maskiner på plats för show och provkörning. Du kan inte uppleva detta på många ställen i världen. 

Varför inte kombinera er vistelse med ett besök på Munktellmuseet?

Swecondagarna 2015 - Volvodagarna hos Swecon i Eskilstuna (Volvo Days)

Missade du Swecondagarna 2015? Här får du en smak på vad Swecon bjöd på den 13 juni på Volvo Customer Center i Eskilstuna. Det bjöds bland annat på nyheter från Volvo Construction Equipment och Volvo Lastvagnar, mässtorg, maskinshow, fika, lunch och provkörning i massor! Gratis inträde och mat!