Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

Svenska Maskinmässan 2020 - av branschen för branschen

Den andra upplagan av Svenska Maskinmässan lockade 12 775 unika besökare till tre soliga och varma dagar på Solvalla i juni 2018. Vid MaskinLeverantörernas efterföljande årsmöte så bestämdes att mässan ska fortsätta att arrangeras vartannat år. Det innebär att mässan är tillbaka på samma plats den 4-6 juni 2020.

Svenska Maskinmässan 2020 på Solvalla 4-6 juni

Varmt välkomna till Svenska Maskinmässan 2020. Enda platsen för dig som vill se Sveriges alla maskinleverantörer på en och samma plats vid ett tillfälle. 

Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa där alla utställare är medlemmar i branschorganisationen MaskinLeverantörerna (ML). Här erbjuds kunder och leverantörer möjligheten att träffas för att göra affärer, dela erfarenheter och se det allra senaste inom branschen. Som besökare kan du prova maskiner, gräva, lasta och uppleva en arbetande maskinmässa på riktigt. 

Utställare: Sveriges ledande leverantörer av mobila maskiner och redskap. Alla är medlemmar i MaskinLeverantörerna.

Arrangör: MaskinLeverantörerna.

Trygga affärer: För att kvalitetssäkra mässan är alla utställare medlemmar i MaskinLeverantörerna. Det ger besökarna de bästa förutsättningarna för att göra trygga affärer på plats.

Mer information:

 Marie Stenlund
Swecon utställningar och events
+46 10 556 34 64
marie.stenlund@swecon.com 
Fredrik Rigö
Swecon, chef marknadskommunkation
+46 10 556 34 62 
fredrik.rigo@swecon.com

Tillbakablick Svenska Maskinmässan 2018

Vi blickar tillbaka på några fantastiska dagar i juni 2018. Svenska Maskinmässans andra upplaga lockade över 12 000 besökare till Solvalla i Stockholm. Välkommen åter den 4-6 juni 2020 igen!

Volvo-grävmaskiner lyfter mindre modeller i Grävmaskiner för varje utmaning

Det ultimata testet

Grävmaskiner för varje utmaning
Titta på filmen
Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss