Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

Swecon är partner med Polestar Cyan Racing dubbla mästare i STCC för tredje året i rad

Swecon är officiell partner till till Polestar Cyan Racing i Scandinavian Touring Car Championship (STCC). Swecon är också officiell leverantör av maskiner för banunderhåll till STCC och RallyX.

STCC 2015: Swecon är partner med Volvo Polestar Racing i STCC
Swecon är officiell partner till till Polestar Cyan Racing i Scandinavian Touring Car Championship (STCC). Swecon är också officiell leverantör av maskiner för banunderhåll till STCC och RallyX.

Polestar Cyan Racing tävlar i STCC 2016 med tre S60-bilar som körs av Robert Dahlgren, Richard Göransson och Prins Carl-Philip.

Polestar Cyan Racing skrev historia 2015 genom att bli det första teamet någonsin att ta tre raka STCC-teamtitlar.  Det nya rekordet kommer samtidigt som teamet firar 20 år i racing, som har resulterat i 16 titlar, 100 segrar, 223 pallplatser och 89 pole positions.

Utöver samarbetet med Polestar Cyan Racing och STCC så har Swecon dessutom samarbeten med flera motorbanor som utgör arenor för STCC - årets mest adrenalinfyllda motorsporthändelse.

Volvo. Prestanda i generna.

From Rock to Race med Volvo Construction Equipment: STCC Volvo Race - byggdes med Volvo från Swecon

Upplev hur den unika motorbanan för STCC Volvo Race (9 maj) växte fram på Skövde Flygplats. Banan byggdes med hjälp av Swecon och maskiner från Volvo Constructions Equipment. From Rock to Race - av Volvo för Volvo - från makadam till målflagg. Se fakta om banan och kittlande bilder på både maskiner och bilar i arbete i filmen. Swecon är partner med Volvo Polestar Racing i STCC. Läs mer på www.polestar.se och www.stcc.se . Volvo hjullastare, grävmaskiner, vältar och asfaltläggare - finns hos Swecon!