Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

Swecon på Load Up North 2018

Nästa Load Up North går av stapeln den den 30 augusti till 1 september 2018 på Boden Arena i Boden. Swecon ställer som vanligt ut maskiner ur Volvo Construction Equipments produktprogram.

Load Up North 2017 - Boden Arena, Boden

Swecon siktar på att ha maskiner från Volvo Construction Equipment på plats, både statiskt och för provkörning. Vi visar upp ett urval av Volvos breda produktprogram och tryggheten i att handla av Swecon.

Load Up North är skapad som en mötesplats för att lättare kunna överskåda marknaden och träffa de leverantörer som är intresserade av att sälja sina produkter i norr. Läs mer på Load Up North - webbplats >

Mer information

Biljetter

Registrera dig i förväg för fribiljett.
Registrera dig här!

Hitta hit

Boden Arena
Flygfältsvägen 31, 961 43 Boden
Se karta

Swecons monter

Här ser du vilka maskiner vi kommer att visa upp.
Mer information

Volvo Construction Equipment - Trogen vårt arv (Staying true to our heritage)

Volvo Construction Equipment har en historia som sträcker sig ända till början av 1800-talet. Denna film ger en känsla av den erfarenhet, kompetens och stolthet som finns i företaget och hur den omsätts i produktiva, högkvalitativa och miljövänliga anläggningsmaskiner.

Load Up North 2016

Load Up North är den kompletta mässan för entreprenadmaskiner, transport och rekrytering. Se filmen från 2016 års mässa i Fällfors utanför Skellefteå.