Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

Borgeby Fältdagar 2021

Swecon finns på plats på Borgeby Fältdagar i skånska Bjärred - den naturliga mötesplatsen för professionella lantbrukare. 2020 är mässan inställd på grund av Coronaviruset. Kom istället och var en del av festligheterna den 30 juni och 1 juli 2021!

Swecon på Borgeby Fältdagar

Volvo föddes i lantbruket 1832. Vi finns där än idag.

Borgeby Fältdagar är lantbruksmässan i fält. Jordnära fackmässa med tydlig inriktning på den professionella lantbrukaren. Mötesplatsen för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning. Mässan erbjuder en lyckad och unik kombination av utställande företag för lantbruk och trädgård, demoodlingar och Gropen, praktiska maskindemonstrationer och seminarier.

Volvos lantbruksmaskiner har burit olika färger genom åren. De har varit både gröna och röda - men nu är de gula. Swecon har maskiner med rätt redskap, som ser till att få jobbet gjort för dig som jobbar med lantbruk.

Swecon och Volvo Construction Equipment upplever du i monter K19.

Välkommen till Borgeby Fältdagar 2019!

Upplev Borgeby Fältdagar! Mässan erbjuder en lyckad och unik kombination av utställande företag för lantbruk och trädgård, demoodlingar och Gropen, praktiska maskindemonstrationer och seminarier.

Relaterad information

mySwecon - din digitala assistent på jobbet

I mySwecon samlar vi alla de tjänster som du behöver – allt med stöd av de inbyggda systemen som finns i Volvos maskiner. Dessutom knyter vi ihop verktyget med Swecons alla system som levererar nödvändig information som förenklar din vardag - helt kostnadsfritt! 

Läs mer
Volvo erbjudanden, kampanjer och rabatter från Swecon

Lönsamhet från Swecon

Aktuella erbjudanden
Läs mer
Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss