Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

Alla våra evenemang

Från stora nationella och internationella utställningar till Swecons lokala evenemang – nedan hittar du allt du behöver veta.

Swecons och Volvo CE:s mässdeltagande

Av branschen för branschen

Svenska Maskinmässan

Välkommen till Svenska Maskinmässan den 4-6 juni 2020 på Solvalla - den enda mässan för dig som vill se alla maskinleverantörer på en och samma plats.

Mer information

Volvo i lantbruket

Borgeby Fältdagar

Den naturliga mötesplatsen för professionella lantbrukare anordnas i år mellan 26-27 juni 2019 i skånska Bjärred.

Mer information

Mässa i norr

Load up North

Nästa Load Up North går av stapeln den den 29-31 augusti 2019 på Noliaområdet i Umeå.

Mer information

Volvo CE - globala initiativ och event

WWF Climate Savers

Miljöomsorg

Som världens första tillverkare i transportsektorn att gå med i 'Climate Savers' har Volvo CE åtagit sig att fortsätta utvecklingen av nya prototyper med förbättrad bränsleprestanda.

Mer information

"Construction Climate Challenge"

Branschens klimatinitiativ

För att driva hållbarhet inom anläggningsbranschens värdekedja står Volvo CE värd för 'CCC' som ger utrymme för dialog mellan branschens representanter, akademiker och politiker.

Mer information

Volvos grävmaskiner sätts på prov

Grävmaskiner för varje utmaning

Är Volvos grävmaskiner så bra som vi hävdar? Vi samarbetade med den svenska Hollywoodbaserade actionhjälten Dolph Lundgren för det ultimata testet.

Titta på filmen

Swecon och Volvo CE nära dig

Nedan finner du fördjupad information om lokala evenemang med Swecon nära dig. För en översikt, se lista över lokala aktiviteter.

Borgeby Fältdagar 2019

Swecon finns på plats på Borgeby Fältdagar i skånska Bjärred - den naturliga mötesplatsen för professionella lantbrukare. Kom och var en del av festligheterna den 26-27 juni 2019!

Lokala aktiviteter hos Swecon

Utöver de rikstäckande evenemangen förekommer det även lokala mässor, demonstrationer, visningar, öppna hus och andra aktiviteter på och i närheten av våra anläggningar. För mer information...

Swecon på Load Up North 2019

Nästa Load Up North går av stapeln den den 29-31 augusti 2019 på Noliaområdet i Umeå. Swecon ställer som vanligt ut maskiner ur Volvo Construction Equipments produktprogram.

​Swecon växlar upp samarbetet med Rally Sweden tillsammans med Volvo Construction Equipment

Swecon och Volvo Construction Equipment är stolta partners till Rally Sweden, en av VM-deltävlingarna i FIA World Rally Championship (WRC). Rallyt körs i skogarna i Värmland, men även några...

Svenska Maskinmässan 2020 - av branschen för branschen

Svenska Maskinmässan 2018 är avslutad och vi tackar alla besökare. Den andra upplagan av mässan lockade 12 775 unika besökare till tre soliga och varma dagar på Solvalla. Vid...

Volvomaskiner på Load Up North

Vi har en del nyheter att visa upp på årets mässa i Boden. Nedan finns en detaljerad lista på vilka maskiner Swecon kommer att visa upp på Load Up North 2018.

Swecondagarna i Eskilstuna tar paus 2018

Swecondagarna tar paus 2018 då Swecon satsar på alternativa och lokala evenemang. Under året deltar Swecon istället på mässorna Svenska Maskinmässan, Borgeby Fältdagar och Load Up North i...

Elmia Wood 2017

Volvo Construction Equipment, Volvo Penta och Volvo Lastvagnar Sverige. Tre Volvo-företag med ett tätt samarbete. Ett kraftfullt team med förstklassigt support över hela världen, vilket ger...

Swecon är partner med Polestar Cyan Racing dubbla mästare i STCC för tredje året i rad

Swecon är officiell partner till till Polestar Cyan Racing i Scandinavian Touring Car Championship (STCC). Swecon är också officiell leverantör av maskiner för banunderhåll till STCC och...