Swecon Anläggningsmaskiner Sverige

Viktig information till dig som är kund hos Swecon Anläggningsmaskiner AB

Swecon inför e-faktura

E-faktura är ett säkrare och snabbare sätt att hantera fakturor på och värnar om miljön. Nu erbjuder vi våra kunder e-faktura via InExchange som är ett företag som är specialiserade på e-fakturatjänster till slutkund. Via InExchange kommer vi även fortsättningsvis att kunna erbjuda faktura via email (pdf) eller brev, men eftersom e-faktura innebär en förenkling för våra kunder strävar vi efter att ansluta så många som möjligt till e-faktura.

Du som kund går tillväga på följande sätt:

Ta emot e-fakturor direkt i ditt affärssystem

Vår samarbetspartner skickar e-fakturor i formatet Svefaktura (som är standarden för e-fakturor i Sverige) och då finns möjlighet att få fakturan direkt in i ett attestsystem. Kontakta InExchange via www.inexchange.se/kontakt/ genom att fylla i era uppgifter i ett formulär eller ring 0500-446360.

Få fakturor skickade till Er som PDF-fakturor

Kontakta InExchange via www.inexchange.se/kontakt/ genom att fylla i era uppgifter i ett formulär eller ring 0500-446360.

Använder ni en annan lösning för att ta emot elektroniska fakturor eller har ni frågor är ni välkomna att kontakta InExchange via www.inexchange.se/kontakt/.

InExchange Network

InExchange Network är Nordens största affärsnätverk. Här delar hundratusentals företag fakturor, order och andra affärsdokument. 

Läs mer om nätverket på www.inexchange.se

Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss