Swecon Anläggningsmaskiner Sverige
Grattis - du är på väg in i drömjobbet!

Jobba med Volvo hos Swecon

Grattis - du är på väg in i drömjobbet!

- Mimmi Nilsson, Utrustningstekniker i Eskilstuna

Sök ett jobb eller ladda upp ditt CV!

Du blir Swecons expert - och kundens hjälte!

Jag förstår att det känns spännande att få möjligheten att vara en del av framtiden hos oss på Swecon. Att få ta del av utvecklingen mot hållbara lösningar och tekniska framsteg, som alla bidrar att vi kan njuta av vår planet idag och imorgon. Att vara en del i kedjan som gör att samhällen byggs, att maskiner rullar och att kunder är nöjda. Det känns bra helt enkelt!

Hos Swecon får du stor frihet, men också lika mycket ansvar. Vi tror på dig, och att du kan leverera den trygghet och service kunden önskar och kräver.
Hos oss får du hela tiden vidareutvecklas, med utbildning och nyfikenhet kommer du hela tiden att bli bättre och bättre på det du gör. Vi kan erbjuda flera olika vägar i din framtida karriär inom företaget. Du får ett arbetsliv som är utmanande, spännande och utvecklande!

Kontakta oss redan idag!

Ansök eller ladda upp CV

Se om vi har ett jobb som passar dig redan idag, eller ladda upp ditt CV så håller vi kontakten tills något som passar dig och Swecon i framtiden!

Läs mer

Kontakta Swecon

Har du frågor kring att arbeta hos Swecon - eller undrar du hur du utbildar dig till tekniker? Kontakta oss så ger vi dig svaren och råden du söker!

Kontakta oss

Volvo återförsäljare hem
Vill du ha mer information?

Skicka ett meddelande så hjälper vi dig.

Kontakta oss