Swecon Anläggningsmaskiner Sverige
volvo om vce

En global företagsgrupp

Om Volvo CE

Våra produkter och tjänster finns i mer än 125 länder.

Erfarenhet, expertis, lösningar

Ett heltäckande produktprogram, med tillverkning, service och support i hela världen gör att vi har rätt maskin och rätt lösning för alla dina arbetsuppgifter.

Det vi tror på

BUILDING TOMORROW

Vi tror på en hållbar framtid. Med den globala anläggningsindustrin som vår arena arbetar vi tillsammans med våra kunder för att göra den till verklighet.

Läs mer

Ger mervärde till verksamheten

Kompletta lösningar

Volvo har den rätta lösningen för dig. Så varför inte låta oss ta hand om alla dina behov under din maskins hela livscykel? Genom att lyssna på dina önskemål, kan vi sänka din totala ägandekostnad och öka din inkomst.

Att vara kund hos Volvo innebär att du har en fullständig uppsättning tjänster vid dina fingertoppar. Volvo kan erbjuda dig ett långsiktigt samarbete, skydda din vinst och erbjuda en fullständig uppsättning kundlösningar med högkvalitativa reservdelar som levereras av engagerad personal. Volvo strävar alltid efter att ge dig god avkastning på din investering.

Innovation

Vi sätter nya standarder i branschen

Innovation är kärnan hos Volvo Construction Equipment. De är en del av vår företagskultur och vårt arbetssätt. Med över 180 års entreprenad- och innovationsexpertis ligger Volvo CE i framkant av den tekniska utvecklingen. För oss är den senaste tekniken inte bara ett roligt inslag, utan avgörande för att bibehålla konkurrenskraften och säkra lönsam tillväxt på lång sikt.

Kärnvärden

Kvalitet, säkerhet, miljöhänsyn

Kvalitet, säkerhet och miljöhänsyn är de kärnvärden som genomsyrar vår organisation, våra produkter och vårt arbetssätt.

Lär dig mer om våra kärnvärden

vår historia

En partner att lita på

Sedan dess grundande år 1927 har Volvo CE vuxit från en lokal industri till en av världens största tillverkare av anläggningsmaskiner.

Lär dig mer om vår historia

The Master Builder

En film om Volvo Construction Equipments lysande historia. Vinnare av Dolphin-utmärkelse vid Corporate Media & TV Awards i Cannes.

Volvo CE:s produktionsanläggningar

Global på riktigt

Volvo Construction Equipment har sitt huvudkontor i Bryssel och produktionsanläggningar över hela världen – i Sverige, Frankrike, Tyskland, Polen, USA, Mexiko, Brasilien, Indien, Kina och Korea. I våra anläggningar runtom i världen tillverkar vi ett brett program av hjullastare, grävmaskiner, ramstyrda dumprar, jordkompaktorer och asfaltvältar, läggare, kompakteringsutrustning och materialhanteringsutrustning.

Vårt återförsäljarnätverk

Support under hela livslängden

Volvo Construction Equipments återförsäljare är stöttepelaren i vår organisation, och en viktig koppling mellan företaget och de kunder som köper och använder våra maskiner. Volvo CE:s återförsäljare – oavsett storlek – står redo att ge kunderna stöd och support i alla skeden, från att välja och köpa rätt maskin till att säkerställa att maskinen får den service som säkerställer längsta möjliga maskinlivslängd.