Construction Equipment Sverige
volvo-tjänster teknisk support i realtid

MED TEKNISK SUPPORT I REALTID ÄR EXPERTHJÄLPEN ALLTID NÄRA TILL HANDS

Att ha expertsupport nära till hands när du behöver den som mest är guld värt för att minimera verksamhetens stilleståndstid. Där kommer teknisk support i realtid in i bilden, med ett direktsänt videoflöde som ger återförsäljarens fälttekniker tillgång till experthjälp i realtid medan de befinner sig på arbetsplatsen. Resultatet är snabbare felsökning och mindre resande, allt med det enda målet att maximera maskinernas drifttid.

Hur fungerar det?

Den intelligenta tekniken sammankopplar Volvos fälttekniker med teknisk backoffice-personal hos återförsäljaren, i realtid från arbetsplatsen via mobiltelefonen. Teknikern kan sedan interaktivt dela problemet, information och diagnostik för att identifiera orsaken och finna en lösning på problemet.

Resultatet är snabbare felsökning, mindre resande och inte minst maximal drifttid för maskinerna.

Ett delat problem är ett löst problem

Teknisk support i realtid har även tillgång till support från centrala Volvo Uptime-experter som kan ansluta sig till samma konversation.

Det möjliggör snabb och enkel delning av expertis och kunskap i Volvos organisation, alla med samma strävan att göra sitt bästa för att snarast möjligt få kundernas maskiner i arbete och drift igen.

Med teknisk support i realtid får du interaktiv, virtuell felsökning och diagnostik för att lösa problem snabbare och maximera drifttiden.

volvo-tjänster teknisk support i realtid
Volvo återförsäljare hem
Förbättra din verksamhet

Kontakta vår Svenska återförsäljare Swecon för att förstå hur våra tjänster kan hjälpa dig att förbättra din verksamhet. 

Kontakta Swecon