Construction Equipment Suomi
Volvo-palvelujen real-time tech-support

REAL-TIME TECH SUPPORT -SOVELLUKSEN ANSIOSTA ASIANTUNTIJAN APU ON AINA KÄDEN ULOTTUVILLA

Tarvittaessa käden ulottuvilla oleva asiantuntijatuki on ensiarvoisen tärkeä tekijä seisonta-aikojen pitämiseksi minimissä. Tätä tarkoitusta varten olemme kehittäneet Real-time Tech Support -sovelluksen, jonka avulla työmaalla olevat jälleenmyyjän kenttäteknikot voivat lähettää live-videokuvaa asiantuntijoille. Tuloksena on nopeampi vianetsintä ja vähemmän siirtymisiä paikasta toiseen, ja selkeänä tavoitteena on maksimoida koneesi toimintavarmuus.

Miten se toimii?

Tämä älykäs teknologia luo matkapuhelinsovelluksen avulla yhteyden työmaalla työskentelevän Volvon kenttäteknikon ja jälleenmyyjän toimistolla työskentelevien teknisten asiantuntijoiden välille. Teknikko voi kertoa ongelmasta interaktiivisesti ja saada tietoa ja diagnosointiohjeita ongelman syyn selvittämistä ja ratkaisun löytämistä varten.

Tuloksena on nopeampi vianmääritys, vähemmän siirtymisiä paikasta toiseen ja tärkeimpänä kaikista: koneen äärimmäinen toimintavarmuus.

Jaettu ongelma on ratkaistu ongelma

Real-time Tech Support -sovelluksen kautta voi saada tukea myös Volvon käyttövarmuusasiantuntijoilta, jotka voivat liittyä samaan keskusteluun.

Siten on mahdollista hyödyntää koko Volvo-organisaation asiantuntemusta ja tietoa, jotta asiakkaiden koneet saadaan mahdollisimman pian takaisin töihin ja huipputoimintakuntoon.

Real-time Tech Support tarjoaa interaktiivisen virtuaalisen vianetsinnän ja diagnosoinnin, jotta ongelmat saadaan ratkaistua nopeammin ja koneen toimintavarmuus maksimoitua.

Volvo-palvelujen real-time tech-support
Volvo etsi jälleenmyyjä kotisivu
Tehosta liiketoimintaasi

Anna meidän kertoa, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä