Volvo Construction Equipment Oy Suomi

Öljyanalyysi

Volvon öljyanalyysi antaa sinulle enemmän

Öljyanalyysi

Käyttämällä säännöllisesti Volvon öljyanalyysia saat kattavan diagnoosin koneesi kunnosta. Analyysi antaa paljon tietoa, esim. vesi/jäähdytysnestepitoisuudesta, viskositeetista, likaisuudesta ja metallihiukkasten määrästä. Öljyanalyysin antamien aikaisten varoitusten ansiosta voit suunnitella osien vaihdot hyvissä ajoin ennen ongelmien syntymistä ja vältyt kalliilta vaurioilta ja seisonta-ajalta.

Analyysin tarjoamisen lisäksi Volvo tarjoaa myös kattavan diagnoosin ja analyysiä koskevia hyödyllisiä selityksiä, joten tämä on tärkeä työkalu. Parhaankin analyysin ja vianmäärityksen tulokset on esiteltävä selkeään ja käyttäjäystävälliseen tapaan. Siksi Volvo on kehittänyt tarkkaa ja hyödyllistä tietoa tuottavan raportointimenetelmän.

Paranna tulostasi luottamalla Volvon öljyanalyysiin

Toimintavarmuus tuottaa voittoa. Volvon öljyanalyysi on lyömätön työkalu, jonka avulla voit suunnitella kunnossapitotoimet ja vähentää odottamattomien seisonta-aikojen ja kalliiden korjausten vaaraa.

 Öljyanalyysi tarkoittaa tiivistettynä koneen tärkeimpien järjestelmien perusteellista "terveystarkastusta", jossa moottorin, vaihteiston, hydrauliikkajärjestelmän, akselien ja jarrujen öljyt sekä haluttaessa jäähdytysneste ja polttoneste analysoidaan. Öljyanalyysi antaa varhaisia varoituksia, jolloin ehdit vaihtaa komponentit, ennen kuin ne aiheuttavat ongelmia ja mahdollisia vaurioita.

 Vain Volvon laboratoriot tuntevat Volvo-koneet täydellisesti ja pystyvät siksi tulkitsemaan analyysitulokset ja antamaan niihin perustuvia toimintasuosituksia paremmin kuin mitkään muut laboratoriot. Muista teettää analyyseja säännöllisesti, jotta saat koottua analyysihistorian. Sen avulla pystyt näkemään öljyjä koskevia kehityssuuntauksia. 

Helppo, nopea ja selkeä

Näytteenotto

Tarvittavat näytteet otetaan ja lähetetään johonkin Volvon laboratorioista.

Analyysi

Volvon laboratorioissa on edistynyttä huippuluokan vianmäärityslaitteistoa sekä kokenutta ja pätevää henkilökuntaa. Henkilökunta analysoi näytteet ja kerää valtavan määrän tietoa vesi-/jäähdytysnestepitoisuudesta, viskositeetista, polttonesteestä, epäpuhtauksista, metallihiukkasten määrästä ja monesta muusta seikasta.

Vianmääritys

Perusteellinen vianmääritys on saatavana välittömästi verkkosivustolta. Vianmäärityksessä annetaan suoria toimintasuosituksia, jotta kriittisiltä tilanteilta vältytään.

Säästä aikaa ja rahaa

Sen lisäksi, että Volvon öljyanalyysi auttaa sinua suunnittelemaan kunnossapidon, se voi tarjota myös huomattavia etuja korjauksiin liittyen. Kun ongelman syy ilmenee öljyanalyysista, korjausaika lyhenee. Erittäin nopea vianmääritys vähentää seisonta-aikoja. Eräs öljyanalyysiohjelman ominaisuus on se, että sen tulokset ja toimenpidesuositukset ovat saatavina verkkosivustolta. Siten voit hoitaa kiireelliset asiat välittömästi, ennen kuin niistä seuraa kalliita korjauksia.

Volvo etsi jälleenmyyjä kotisivu
Tehosta liiketoimintaasi

Anna meidän kertoa, miten voimme auttaa sinua.

Ota yhteyttä