Construction Equipment Suomi
Volvo care -sarjat
Volvo-asfaltinlevittimien vaihtosarjat

Päällystä tiesi menestykseen

Volvo-asfaltinlevittimet on suunniteltu tarjoamaan luotettavuutta, suorituskykyä, tehokkuutta, turvallisuutta ja mukavuutta. Vain alkuperäisiä Volvo-osia käyttämällä voit varmistaa sen, että asfaltinlevittimesi tarjoaa jatkossakin siltä odottamaasi Volvo-laatua ja ensiluokkaisia päällystystuloksia. Tässä Volvon asfaltinlevittimien ja perien vaihtosarjat astuvat mukaan kuvaan.

Yksi sarja – monia etuja

Vain tärkeimpien tai näkyvästi kuluneiden osien vaihtaminen ja niitä ympäröivien osien jättäminen paikoilleen voi lisätä vaihdettujen osien rasitusta, mikä voi puolestaan lyhentää niiden kestoikää huomattavasti. Volvon vaihtosarjojen käyttäminen kulutusosien vaihtamiseen varmistaa osien optimaalisen suorituskyvyn ja kestoiän.

Etuja joka lähtöön

Alkuperäiset Volvo-osat on valmistettu täydellisen laadukkaasti. 2 mm:n päällystystoleranssilla työskentely voi olla jo tarpeeksi vaikeaa – joten varmista asfaltinlevittimesi Volvo-laatu ja hyödy perän uusimmista suunnittelupiirteistä ja toleransseista.

Volvo-asfaltinlevittimien ja -perien vaihtosarjoista on monia etuja huolto-, korjaus- tai kunnostustöiden aikana.

Aikaa säästyy

Jokainen sarja sisältää kaikki tarvitsemasi alkuperäiset Volvo-osat, joten kaikki sopii täydellisesti yhteen – kone on vähemmän aikaa korjaamolla ja enemmän työmaalla.

Maksimoi pitkäikäisyys ja komponenttien kestoikä

Varaosamme on valmistettu kaikkein korkealaatuisimmasta teräksestä, jonka kulumisenkestävyys on omaa luokkaansa.

Laadukasta asfaltointia

Optimoi lämmön jakaantuminen ja kuluminen koko perän leveydellä käyttämällä alkuperäisiä Volvo-osia. Ne auttavat saavuttamaan millimetrin tarkkuudella viimeistellyn pinnan ja täydellisen lämmön jakaantumisen lämmityssauvoista.

Alkuperäinen tamppain

Maksimoi tamppauksen laatu, kestävyys ja päällystyksen tehokkuus käyttämällä asianmukaisesti karkaistuja tamppainsauvoja.

Saatavuus

Seuraavan tyyppiset vaihtosarjat ovat saatavina käytännössä jokaiseen Volvo- ja Ingersoll Rand -asfaltinlevittimeen – sekä pyörä- että tela-alustaiseen (soveltuvilta osin).

Kierukan käyttö
Kierukan kierre
Asfaltinlevittimen perä
Asfaltinlevittimen suodatin
Asfaltinlevittimen kuljettimen käyttö
Asfaltinlevittimen kuljetin
Asfaltinlevittimen telakenkä
Tiedätkö mitä tarvitset?

Haluatko tilata varaosia? Autamme mielellämme.

Tee pyyntö