Construction Equipment Suomi
volvo korjausosat

Alkuperäiset Volvo-korjausosat

Jatka työntekoa

Volvo-korjausosat ovat kustannustehokas ratkaisu, joilla työkoneen käyttöikää voidaan pidentää.

Alkuperäiset Volvo-korjausosat

Volvo-korjausosat ovat kustannustehokas ratkaisu, joilla työkoneen käyttöikää voidaan pidentää. Volvo Reman on Volvon kunnostettujen osien vaihtopalvelu, joka toimii täydellisesti yhteen koneesi kanssa käyttöajan ja tuottavuuden parantamiseksi – ilman että sinun tarvitsee ostaa uutta konetta.

Volvolla on oikeat varaosat ja ratkaisut koneellesi. Kansainvälinen jälleenmyyjäverkostomme takaa, että alkuperäisiä Volvo-varaosia on saatavana kaikkina aikoina ja kaikkialla – vähentäen katkoksia, jotta koneesi on valmis käyttöön silloin, kun tarve on suurin.

Jokainen osa on tärkeä!

Mitä parempilaatuisia koneesi osat ovat, sitä enemmän saat hyötyä koneestasi. Jokainen osa on tärkeä käytettävyysajan ja suorituskyvyn kannalta. Joten miksi ottaisit riskin?

Volvo Reman

Kunnostuspalvelut

Volvo Reman on kunnostuspalveluista koostuva palvelukokonaisuus, joka tarjoaa käyttöösi saman korkean laadun ja käyttöiän kuin uudet Volvo-komponentit mutta edullisempaan hintaan.

Volvo Reman tarjoaa:

Tehdaskunnostettuja osia
Sisältäen moottorit, turboahtimet, vetopyörästöt, jäähdyttimet ja hydraulipumput. Vanha osa toimitetaan kunnostuslaitokseemme, jossa sille annetaan uusi elämä.

Vanhojen koneiden osat
Volvo CE tarjoaa yli kymmenen vuotta vanhoille koneille peruskunnostettuja osia, jotka on puhdistettu ja testattu huolellisesti laadun ja luotettavuuden tarjoamiseksi.

Vaihto-osapalvelut
Dieselhiukkassuodattimet (DPF) ovat ensimmäisiä vaihto-osapalvelumme kautta tarjottavia osia. Tukkeutuneet suodattimet voidaan vaihtaa Volvo Reman -suodattimiin, jotka on perinpohjaisesti testattu, jotta ne tarjoaisivat vähintään 95 % uuden suodattimen kapasiteetista murto-osalla uuden hinnasta. Pidä koneesi Volvona ja huolehdi ympäristöstä tarjoamalla uusi elämä vanhoille osille. 

Volvo Reman

Anna koneellesi toinen elämä! Tutustu Volvo Reman -etuihin - Vaihto-osapalvelut.

Volvo etsi jälleenmyyjä kotisivu
Tiedätkö mitä tarvitset?

Haluatko tilata varaosia? Autamme mielellämme.

Tee pyyntö