Construction Equipment Suomi
volvo työväline kaivukone excav

Pyöräalustaisten kaivukoneiden työvälineet

Kauhat

Täydellinen yhteensopivuus

Valitse Volvo-kaivukoneeseesi täydellisesti sopiva kauha Volvon valikoimasta. Kauhat ovat saatavana joko suorakiinnityksellä tai Volvon pikaliitin-liitännöillä varustettuina. GPX-, TGX- ja CAX-kauhat on erityisesti suunniteltu toimimaan rototiltin kanssa.

volvo työväline kaivukone bucke

Yleiskauha - monitoiminen leikkaus

Yleiskauha  on erinomainen valinta pehmeiden ja keskikovien, vähän kuluttavien ja verrattain vähän kiviä sisältävien materiaalien, kuten irtomaan, saven,  hiekan ja irtonaisen savimaan, kaivamista ja uudelleenkäsittelyä varten. Se on varustettu sivu- ja pohjakulutussuojilla sekä yleiskäyttöisellä kynsijärjestelmällä (GPE). Saatavina ovat myös valinnaiset sivuterät.

Saatavana: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

volvo työväline kaivukone bucke

Yleiskauha GPX - aggressiivinen leikkaus

Tämä kauha on tarkoitettu irtonaisen materiaalin, kuten hiekan, saven, mullan ja soran kaivamiseen ja siirtämiseen. Ominaisuuksiin sisältyvät sivujen ja pohjan kulumissuojaus ja vakiovarusteena oleva Volvon yleiskäyttöinen hammasjärjestelmä (GPE).

Saatavana: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E

volvo työväline kaivukone bucke

Heavy duty -kauha - yleiskäyttöön

Tarkoitettu tuottavaan irtonaisten materiaalien kuten irtokivien tai lohkareiden, saven ja hiekan kaivamiseen. (~2100 kg/m3). Sopii myös soran, basaltin, kalkin, louhitun graniitin, kvartsihiekan, terävien kivien ja muiden tiheiden materiaalien käsittelyyn. Kauha on tehty kauttaaltaan raskaammaksi ja sitkeämmäksi kuin GP-versio. Siinä olevat pohjan kulumissuojat kattavat lähes koko pohjapanssarin ja lisävarusteena on saatavana sivusuojat ja segmentit.

Saatavana: EW220E, EW180E, EW160E, EWR150E

volvo työväline kaivukone bucke

TGX-tasauskauha - aggressiivinen leikkaus

Tasauskauha on optimoitu käytettäväksi rototiltin kanssa ja suunniteltu tarkkaa maisemointia, viimeistelyä ja kaltevia töitä varten. Vinojen kulmien ansiosta kauhalla voidaan työskennellä hyvin lähellä ympärillä olevia esineitä. Tämän kauhan ominaisuuksiin sisältyvät vinot kulmat, jatkettu leikkuuterä sekä sivujen ja pohjan kulumissuojaus.

Saatavana: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

volvo työväline kaivukone bucke

Kaapelikauha CAX - aggressiivinen leikkaus

Suunniteltu kapeille kaivannoille, jolloin pitkä profiili sallii kauhan käyttämisen putkien ja kaapelien lähellä. Tämän kauhan ominaisuuksiin kuuluvat jatkettu leikkuureuna, kapea rakenne sekä sivujen ja pohjan kulumissuojaus.

Saatavana: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR150E

volvo fixed ditching bucket

Kiinteä luiskakauha

Ojien ylläpitoon, maisemointiin ja rinteiden muotoiluun suunniteltu kiinteä luiskakauha on optimoitu maantäyttöön, pehmeän materiaalin kaivuuseen ja materiaalin siirtämiseen lähistölle. Ihanteellinen maantäyttöön, ojankaivuuseen ja materiaalinkäsittelyyn. Varustettu säästöterällä.

Saatavana: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E

volvo tiltable ditching bucket

Kallistuva ojituskauha

Kallistuva luiskakauha on joustava ratkaisu ojien ylläpitoon, maisemointiin ja rinteiden muotoiluun. 45° molemmille puolille kallistuva luiskakauha soveltuu erinomaisesti tarkkuustyöhön – erinomainen valinta vaadittaessa sileää, tasaista laatua.

Saatavana: EW220E, EW180E, EWR170E, EW160E, EWR130E

Volvo etsi jälleenmyyjä työvälineet
Ota yhteyttä

Haluatko tilata tai lukea lisää? Lähetä meille viesti.

Ota yhteyttä