Volvo Construction Equipment Finland Suomi
volvo työväline liukuohjattava

Liukuohjattujen kuormaajien työvälineet

Vain paras on kyllin hyvää Volvo-koneellesi

Säilytä Volvosi Volvona

Volvon liukuohjatut kuormaajat tunnetaan ympäri maailmaa korkeasta laadustaan, ja Volvo-työvälineet tarjoavat täsmälleen samaa korkeaa laatua. Joten miksi tekisit kompromisseja? Kun pidät liukuohjatun kuormaajasi kokonaan Volvona, saat mielenrauhan ja erinomaisen taloudellisuuden.

Huomaa, että eri konemallien työvälinevalikoima voi vaihdella eri markkina-alueilla.

Kuormaajan kauhat

Volvo tarjoaa kattavan valikoiman kauhoja varmistaakseen täydellisen yhteensopivuuden koneesi ja työkohteesi kanssa.

Yleistietoja työvälineistä

Kourakauhat

Volvon liukuohjattujen kuormaajien työvälinevalikoimaan sisältyy roskakauhoja sekä heinä- ja lantakouria, joten tarjolla on sopiva vaihtoehto eri nostotarkoituksiin.

Yleistietoja työvälineistä

Haarukat

Lavahaarukat ovat ihanteellinen ratkaisu lavojen ja materiaalien käsittelyyn. Vankka rakenne tuottaa lujan haarukan, joka kestää kaikki kuormat, joita koneella voi käsitellä. Sorkkien välisen etäisyyden nopea ja helppo muuttaminen parantaa joustavuutta.

Yleistietoja työvälineistä

Hydrauliset murskaimet

Volvon hydraulinen murskain yhdistää erinomaisen suorituskyvyn matalaan melu- ja värinätasoon. Se on luotettava ja helppo ylläpitää. Hydrauliset murskaimet on varustettu yhdellä teräväkärkisellä työkalulla ja hydrauliletkuilla.

Yleistietoja työvälineistä

Terät

Sopii maansiirto- ja maanpoistotöihin. Levyssä on hydraulinen kulman säätö ja kallistus. Kääntyy 30° joko vasempaan tai oikeaan keskiasennosta ja kallistuu 10° vaakatasosta molempiin suuntiin.

Yleistietoja työvälineistä

Lakaisukoneet

Kulmalakaisin soveltuu erinomaisesti työmaasiivoukseen ja julkisiin huoltotöihin suurten harjojen ansiosta, joiden avulla siivous tapahtuu yhdessä vaiheessa. Keräävät lakaisulaitteet sopivat sekä kevyisiin että raskaisiin puhtaanapitokäyttökohteisiin, joissa roskat on kerättävä ylös, kuten romuttamoissa

Yleistietoja työvälineistä

Lumilingot

Hydraulisesti kääntyvä lumiaura tehokkaaseen lumenpoistoon pysäköintialueilta, ajoteiltä, jalkakäytäviltä ja vastaavilta. Optimaalinen suorituskyky säädettävien liukukappaleiden, kaarevan terän ja taittotoiminnon ansiosta, jotka ehkäisevät vaurioita, jos kone osuu esteeseen.

Yleistietoja työvälineistä

Säilörehukoneet

Rehunirrotuskone on suunniteltu kovaksi pakatun rehun käsittelyä varten ja sen leikkaussyvyys säädetään sopivaksi säädettävillä ohjaimilla. Leikkuri on valmistettu pitkäikäisestä, hankausta kestävästä erittäin lujasta materiaalista. Rakenteensa ansiosta rehunirrotuskone pystyy leikkaamaan rehua seinien vierestä ja aina siilon perälle asti.

Yleistietoja työvälineistä

Puunistutuslaitteet

Puunistutuslaitetta juuripaakkujen kuopan kaivamista varten käytetään puun ja sen kokonaisen juuripaakun istuttamiseen tai ylös kaivamiseen. Lyhyt ja kapea torni, kompakti rakenne ja leveä avautuma puiden vaivattomaan käsittelyyn.

Yleistietoja työvälineistä

Kantojyrsimet

Kantojyrsin sopii erinomaisesti jyrsinkäyttökohteisiin ja kantojen poistoon. Sisältää raskaat jyrsinhampaat ja 60 asteen liikeradan korkean tuottavuuden takaamiseksi.

Yleistietoja työvälineistä

Kivisahat

Kivisahaa käytetään erittäin kovien materiaalien leikkaamiseen esimerkiksi teiden kunnossapidon aikana tai aukkojen leikkaamiseen betoniin.

Yleistietoja työvälineistä

Tiehöylät

Tiehöylä soveltuu erinomaisesti teiden kunnossapitoon ja työmaiden valmisteluun. Jyrsii routaheitot, kiertää kaivot ja käsittelee ojat. Soveltuu myös asfaltin karhennukseen pidon parantamiseksi.

Yleistietoja työvälineistä

Haravat

Tehokas maisemointihara viimeistelee, tasaa ja hienontaa maata, poistaa roskia, levittää täyttömaata ja poistaa maakatteet. Kaksisuuntainen rumpu toimii maaperässä sekä eteen- että taaksepäin-suunnissa ja se voidaan asettaa 20 asteen kulmaan sekä vasemmalle että oikealle.

Yleistietoja työvälineistä

Preparaattorit

Maisemoinnin valmistelulaite tehostaa puhdistamista, kivien poistamista ja maaperän valmistelua. Poimii halkaisijaltaan 25–500 mm:n kivet ja päästää hiekan/maa-aineksen ja pienikokoiset kappaleet valumaan ulos kauhan rei'istä.

Yleistietoja työvälineistä

Kultivaattorit

Maajyrsimet sopivat siemenpenkkien valmisteluun, kompostin sekoittamiseen ja maisemoinnin valmisteluun. Kaksisuuntaisen toiminta mahdollistaa ali- ja yliuurtamisen sekä eteen- että taaksepäin-suunnissa.

Yleistietoja työvälineistä

Oksaleikkurit

Niittokone soveltuu täydellisesti pohjakasvillisuuden, korkean nurmikon ja pienten puiden niittämiseen. Käytetään monenlaisilla alueilla, isoilla kentillä, yleisissä puistoissa ja tienvarsilla. Teräilmaisin varoittaa kuljettajaa ja sivullisia liikkuvasta terästä.

Yleistietoja työvälineistä

Täryjyrät

Täryjyriä voi käyttää useiden erilaisten maatyyppien tiivistämiseen, mukaan lukien sora, hiekka, multa ja asfaltti. Ne soveltuvat teille, jalkakäytäville, pyöräteille, golfradoille, silloille, pysäköintialueille ja muille vastaaville pinnoille. Saatavana pinnoitettuja ja tasaisia rumpuja.

Yleistietoja työvälineistä

Ojankaivukoneet

Ketjukaivuria käytetään kaapelikaivantojen ja pienten putkien kaivantojen kaivamiseen nopeasti ja tarkasti. Siinä on kaksiasentoinen sivusiirto lähellä seinämää tapahtuvaan kaivamiseen, vääntävä hydraulimoottori ja raskasta kuormitusta kestävä, ketjukäyttöinen alennusvaihteisto.

Yleistietoja työvälineistä

Kairat

Maaporalla voidaan porata reikiä maahan. Teriä on saatavana vakiokäyttöön, raskaaseen käyttöön ja puiden/pensaiden istutukseen. Yksikkö on suojattu vaurioilta hydraulisella ylipaineventtiilillä, joka vapauttaa paineen maaporan osuessa suuriin, kiinteisiin esteisiin.

Yleistietoja työvälineistä
Volvo etsi jälleenmyyjä työvälineet
Ota yhteyttä

Haluatko tilata tai lukea lisää? Lähetä meille viesti.

Ota yhteyttä