Construction Equipment Suomi
volvo työväline tasoitin abg vari

ABG pyöräalustaiset asfaltinlevittimet

Variomatic-perät

Volvo Variomatic -tasoittimet – Asfalttikoneen sydän

Variomatic-perien perusleveys voidaan helposti yli kaksinkertaistaa, mikä tekee tasoittimista erittäin monitoimisia.

Volvo screed VB40 ETC

Tasoitin VB 40 ETC

Volvon Variomatic-tasoittimien valikoimaan kuuluva VB40 on kehitetty Volvon vuosikymmenien mittaisen tienrakennuskokemuksen pohjalta. Tuloksena on erittäin suorituskykyinen ja korkealaatuinen tasoitin, joka tarjoaa päällystyksen onnistumiseen tarvittavan kestävyyden ja suorituskyvyn. Toimialan johtava teknologia varmistaa luokkansa parhaat päällystystulokset.

Saatavana: P2870D ABG

Volvo screed VB 78 ETC

Tasoitin VB 78 ETC

Nosta asfaltinlevittimen suorituskyky uudelle tasolle Volvon Variomatic-tasoittimien valikoimaan kuuluvan VB78-tasoittimen avulla. Volvon kattavaan kokemukseen tienrakennussektorilta perustuvaan, edistynyttä teknologiaa sisältävään VB78-tasoittimeen on käytetty erittäin korkealaatuisia materiaaleja ja se on valmistettu huippuluokan valmistusprosessien mukaan, jotta jokainen asfaltointiprojektisi on menestys.

Saatavana: P6870D ABG

Volvo screed VB 79 ETC

Tasoitin VB 79 ETC

Erikoisprofiilien tekemiseksi tienpintaan VB79:ssä on kaksi nivellettyä lisäosiota, joita voidaan säätää 10 % (5,7°) ylös- tai alaspäin, sekä keskellä taittuva tienharjan säätö. Volvon Variomatic-tasoitinvalikoimaan kuuluva VB79 antaa sinulle täydellisen joustavuuden valmistamasi profiilin muodon suhteen. Tämän seurauksena asfaltinlevitin on joustavampi ja tieprofiili yhdenmukaisempi, materiaalin tuhlaus vähenee ja työmaan tehokkuus paranee.

Saatavana: P6870D ABG

Volvo screed VB 88 ETC

Tasoitin VB 88 ETC

Saavuta päällysteen korkea laatu Volvon Variomatic-tasoitinvalikoimaan kuuluvaa VB88-tasoitinta käyttäen. Huippuluokan materiaaleista korkealaatuisten valmistusprosessien avulla valmistetut tasoittimet tarjoavat luotettavaa kestävyyttä, kun taas tasoittimen ohjauslaitteen avulla tasoitinta voidaan ohjata helposti.

Saatavana: P6870D ABG

Volvo etsi jälleenmyyjä työvälineet
Ota yhteyttä

Haluatko tilata tai lukea lisää? Lähetä meille viesti.

Ota yhteyttä