Volvo Construction Equipment Finland Suomi
volvo työväline tasoitin abg vari

ABG pyöräalustaiset asfaltinlevittimet

Variomatic-perät

Volvo Variomatic -tasoittimet – Asfalttikoneen sydän

Variomatic-perien perusleveys voidaan helposti yli kaksinkertaistaa, mikä tekee tasoittimista erittäin monitoimisia.

Tasoitin VB 40 ETC

Volvon Variomatic-tasoittimien valikoimaan kuuluva VB40 on kehitetty Volvon vuosikymmenien mittaisen tienrakennuskokemuksen pohjalta. Tuloksena on erittäin suorituskykyinen ja korkealaatuinen tasoitin, joka tarjoaa päällystyksen onnistumiseen tarvittavan kestävyyden ja suorituskyvyn. Toimialan johtava teknologia varmistaa luokkansa parhaat päällystystulokset.

Saatavana: P2820D ABG, P2870D ABG

Yksityiskohdat

Tasoitin VB 78 ETC

Nosta asfaltinlevittimen suorituskyky uudelle tasolle Volvon Variomatic-tasoittimien valikoimaan kuuluvan VB78-tasoittimen avulla. Volvon kattavaan kokemukseen tienrakennussektorilta perustuvaan, edistynyttä teknologiaa sisältävään VB78-tasoittimeen on käytetty erittäin korkealaatuisia materiaaleja ja se on valmistettu huippuluokan valmistusprosessien mukaan, jotta jokainen asfaltointiprojektisi on menestys.

Saatavana: P4820D ABG, P6820D ABG, P6870D ABG, P7820D ABG

Yksityiskohdat

Tasoitin VB 88 ETC

Saavuta päällysteen korkea laatu Volvon Variomatic-tasoitinvalikoimaan kuuluvaa VB88-tasoitinta käyttäen. Huippuluokan materiaaleista korkealaatuisten valmistusprosessien avulla valmistetut tasoittimet tarjoavat luotettavaa kestävyyttä, kun taas tasoittimen ohjauslaitteen avulla tasoitinta voidaan ohjata helposti.

Saatavana: P4820D ABG, P6820D ABG, P6870D ABG, P7820D ABG

Yksityiskohdat
Volvo etsi jälleenmyyjä työvälineet
Ota yhteyttä

Haluatko tilata tai lukea lisää? Lähetä meille viesti.

Ota yhteyttä