Construction Equipment Suomi
volvo työväline tasoitin abg vari

ABG tela-alustaiset asfaltinlevittimet

Variomatic-perät

Varmaa joustavuutta

Monipuoliset ja tehokkaat Volvon Variomatic-perät, jotka voivat päällystää jopa 10 metrin leveydellä ja joihin on saatavana tamppausjärjestelmiä kaikkia tarpeita varten, sopivat monenlaisiin projekteihin ja käyttötarkoituksiin – kylmistä seoksista kuumiin seoksiin ja erikoisprofiileihin asti. Variomatic-perien perusleveys voidaan helposti yli kaksinkertaistaa, mikä tekee tasoittimista erittäin joustavia. Lisämukavuuden ja nopean käynnistyksen takia niissä on sähkölämmitys.

Volvo screed VB 30 ETC

Tasoitin VB 30 ETC

Yhdellä tamppaimella varustettu Variomatic-tasoitin, jonka päällystysleveys on 1,5–4 m.

Saatavana: P2820D ABG

Volvo screed VB40 ETC

Tasoitin VB 40 ETC

Yhdellä tamppaimella varustettu Variomatic-tasoitin, jonka päällystysleveys on 1,8–4,5 m.

Saatavana: P2820D ABG

Volvo screed VB 78 ETC

Tasoitin VB 78 ETC

Yhdellä tamppaimella varustettu Variomatic-tasoitin, jonka päällystysleveys on 2,5–9 m.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 79 ETC

Tasoitin VB 79 ETC

Yhdellä tamppaimella varustettu Variomatic-tasoitin tienharjan erikoisprofiileja varten, päällystysleveys 2,5–9 m. Tienharjan erikoisprofiileja varten tarkoitetut Volvo-tasoittimet ovat täydellinen valinta erikoisprofiilien luomiseksi tienpintaan. Kaksi 10 %:n (5,7°:n) verran ylös- tai alaspäin säädettävissä olevaa nivelöityä lisäosaa tarjoavat mahdollisuuden päällystää epäsäännöllisiä profiileja helpommin, vähemmällä hukkamateriaalilla ja alhaisemmilla kustannuksilla.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 88 ETC

Tasoitin VB 88 ETC

Yhdellä tamppaimella varustettu Variomatic-tasoitin, jonka päällystysleveys on 3,0–10,0 m.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 89 ETC

Tasoitin VB 89 ETC

Yhdellä tamppaimella varustettu Variomatic-tasoitin tienharjan erikoisprofiileja varten, päällystysleveys 3,0–9,0 m. Tienharjan erikoisprofiileja varten tarkoitetut Volvo-tasoittimet ovat täydellinen valinta erikoisprofiilien luomiseksi tienpintaan. Kaksi 10 %:n (5,7°:n) verran ylös- tai alaspäin säädettävissä olevaa nivelöityä lisäosaa tarjoavat mahdollisuuden päällystää epäsäännöllisiä profiileja helpommin, vähemmällä hukkamateriaalilla ja alhaisemmilla kustannuksilla.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo screed VDT-V 78 ETC

Tasoitin VDT-V 78 ETC

Kahdella tamppaimella varustettu Variomatic-tasoitin, jonka päällystysleveys on 2,5–9,0 m. Kahdella tamppainsauvalla varustetut Volvon Variomatic-tasoittimet ovat paras valinta paksujen kerrosten päällystämiseen ja tarjoavat tehokkaan esitamppauksen projektiesi kannattavuuden optimoimiseksi. Kaksoistamppainteknologia tuottaa 5–7 % suuremman tamppausasteen ja voi saavuttaa jopa 98 %:n Marshall-tiheyden. Ensimmäisen tampparin syöttövaikutuksen ansiosta se tuottaa myös parhaan mahdollisen pinnan.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 79 ETC

Tasoitin VDT-V 79 ETC

Kahdella tamppaimella varustettu Variomatic-tasoitin tienharjan erikoisprofiileja varten, päällystysleveys 2,5–9,0 m. Kahdella tamppainsauvalla varustetut Volvon Variomatic-tasoittimet ovat paras valinta paksujen kerrosten päällystämiseen ja tarjoavat tehokkaan esitamppauksen projektiesi kannattavuuden optimoimiseksi. Kaksoistamppainteknologia tuottaa 5–7 % suuremman tamppausasteen ja voi saavuttaa jopa 98 %:n Marshall-tiheyden. Ensimmäisen tampparin syöttövaikutuksen ansiosta se tuottaa myös parhaan mahdollisen pinnan. Tienharjan erikoisprofiileja varten tarkoitetut Volvo-tasoittimet ovat täydellinen valinta erikoisprofiilien luomiseksi tienpintaan. Kaksi 10 %:n (5,7°:n) verran ylös- tai alaspäin säädettävissä olevaa nivelöityä lisäosaa tarjoavat mahdollisuuden päällystää epäsäännöllisiä profiileja helpommin, vähemmällä hukkamateriaalilla ja alhaisemmilla kustannuksilla.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 88 ETC

Tasoitin VDT-V 88 ETC

Kahdella tamppaimella varustettu Variomatic-tasoitin, jonka päällystysleveys on 3,0–9,0 m. Kahdella tamppainsauvalla varustetut Volvon Variomatic-tasoittimet ovat paras valinta paksujen kerrosten päällystämiseen ja tarjoavat tehokkaan esitamppauksen projektiesi kannattavuuden optimoimiseksi. Kaksoistamppainteknologia tuottaa 5–7 % suuremman tamppausasteen ja voi saavuttaa jopa 98 %:n Marshall-tiheyden. Ensimmäisen tampparin syöttövaikutuksen ansiosta se tuottaa myös parhaan mahdollisen pinnan.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 89 ETC

Tasoitin VDT-V 89 ETC

Kahdella tamppaimella varustettu Variomatic-tasoitin tienharjan erikoisprofiileja varten, päällystysleveys 3,0–9,0 m. Kahdella tamppainsauvalla varustetut Volvon Variomatic-tasoittimet ovat paras valinta paksujen kerrosten päällystämiseen ja tarjoavat tehokkaan esitamppauksen projektiesi kannattavuuden optimoimiseksi. Kaksoistamppainteknologia tuottaa 5–7 % suuremman tamppausasteen ja voi saavuttaa jopa 98 %:n Marshall-tiheyden. Ensimmäisen tampparin syöttövaikutuksen ansiosta se tuottaa myös parhaan mahdollisen pinnan. Tienharjan erikoisprofiileja varten tarkoitetut Volvo-tasoittimet ovat täydellinen valinta erikoisprofiilien luomiseksi tienpintaan. Kaksi 10 %:n (5,7°:n) verran ylös- tai alaspäin säädettävissä olevaa nivelöityä lisäosaa tarjoavat mahdollisuuden päällystää epäsäännöllisiä profiileja helpommin, vähemmällä hukkamateriaalilla ja alhaisemmilla kustannuksilla.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG

Variomatic-perät

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Pikaliitinjärjestelmä levennysten nopeaa lisäämistä/poistamista varten
  • Tasoittimen nopea lämmitys – kolme itsenäistä piiriä ja 2 lämmityssauvaa per osa
  • Tarkka lämmitys sähköisellä lämpöohjauksella ja automaattisella lämpötilan säädöllä
  • Intuitiivinen tasoittimen ohjauslaite
  • Erittäin vakaa tasoittimen suuntausjärjestelmä
  • Hydraulinen korkeussäätö
  • Helppo voitelu
  • Kaltevuuden säätölaitteet
  • Kahdella tamppainsauvalla varustettu versio paksujen kerrosten voimakkaampaa esitamppausta varten
  • Erikoisprofiileja varten suunniteltu versio
Kiinteät tasoittimet
KIINTEÄT TASOITTIMET

Tutustu kiinteiden tasoittimien valikoimaamme – tasoittimet soveltuvat parhaiten suuriin projekteihin, joissa päällystysleveys on jopa 13 metriä.

Kiinteät tasoittimet
Volvo etsi jälleenmyyjä työvälineet
Ota yhteyttä

Haluatko tilata tai lukea lisää? Lähetä meille viesti.

Ota yhteyttä