Construction Equipment Suomi
volvo työväline tasoitin abg vari

ABG tela-alustaiset asfaltinlevittimet

Variomatic-perät

Volvo Variomatic -tasoittimet – Asfalttikoneen sydän

Volvolla on tarjolla erilaisia periä asfaltinlevittimiin asiakkaan erityistarpeiden täyttämiseksi. Edistyksellisellä suurtiheyksisellä DuoTamp -tasoittimella saadaan erittäin hyvä tiiviys, minkä ansiosta jyräystä voidaan vähentää tai se voidaan jättää pois kokonaan.Tuloksena on valmiin pinnan yhtenäinen tiiviys ja optimaalinen tasaisuus. Variomatic-perien perusleveys voidaan helposti yli kaksinkertaistaa, mikä tekee tasoittimista erittäin monitoimisia.

Volvo screed VB 30 ETC

Tasoitin VB 30 ETC

Volvon Variomatic-tasoitinvalikoiman pienin tasoitin, VB30, tarjoaa suuren suorituskyvyn. Korkealaatuinen suunnittelu yhdistettynä intuitiiviseen tasoittimen ohjausyksikköön helpottaa käyttöä ja parantaa suorituskykyä sekä työn laatua.

Saatavana: P2820D ABG

Volvo screed VB40 ETC

Tasoitin VB 40 ETC

Volvon Variomatic-tasoittimien valikoimaan kuuluva VB40 on kehitetty Volvon vuosikymmenien mittaisen tienrakennuskokemuksen pohjalta. Tuloksena on erittäin suorituskykyinen ja korkealaatuinen tasoitin, joka tarjoaa päällystyksen onnistumiseen tarvittavan kestävyyden ja suorituskyvyn. Toimialan johtava teknologia varmistaa luokkansa parhaat päällystystulokset.

Saatavana: P2820D ABG

Volvo screed VB 78 ETC

Tasoitin VB 78 ETC

Nosta asfaltinlevittimen suorituskyky uudelle tasolle Volvon Variomatic-tasoittimien valikoimaan kuuluvan VB78-tasoittimen avulla. Volvon kattavaan kokemukseen tienrakennussektorilta perustuvaan, edistynyttä teknologiaa sisältävään VB78-tasoittimeen on käytetty erittäin korkealaatuisia materiaaleja ja se on valmistettu huippuluokan valmistusprosessien mukaan, jotta jokainen asfaltointiprojektisi on menestys.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 79 ETC

Tasoitin VB 79 ETC

Erikoisprofiilien tekemiseksi tienpintaan VB79:ssä on kaksi nivellettyä lisäosiota, joita voidaan säätää 10 % (5,7°) ylös- tai alaspäin, sekä keskellä taittuva tienharjan säätö. Volvon Variomatic-tasoitinvalikoimaan kuuluva VB79 antaa sinulle täydellisen joustavuuden valmistamasi profiilin muodon suhteen. Tämän seurauksena asfaltinlevitin on joustavampi ja tieprofiili yhdenmukaisempi, materiaalin tuhlaus vähenee ja työmaan tehokkuus paranee.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 88 ETC

Tasoitin VB 88 ETC

Saavuta päällysteen korkea laatu Volvon Variomatic-tasoitinvalikoimaan kuuluvaa VB88-tasoitinta käyttäen. Huippuluokan materiaaleista korkealaatuisten valmistusprosessien avulla valmistetut tasoittimet tarjoavat luotettavaa kestävyyttä, kun taas tasoittimen ohjauslaitteen avulla tasoitinta voidaan ohjata helposti.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG, P4820D ABG

Volvo screed VB 89 ETC

Tasoitin VB 89 ETC

VB89 on täydellinen valinta haluttaessa luoda tienpintaan erikoisprofiileja. Tasoittimessa on kolme nivellettyä osiota: tienharjan säätö keskellä ja kaksi 10 % (5,7°) ylös- tai alaspäin säädettävää nivellettyä lisäosiota vasemmalla ja oikealla. Tämän seurauksena asfaltinlevitin on monipuolisempi, työmaan tehokkuus ja luotavan profiilin muodon hallinta paranevat, materiaalin haaskaus vähenee ja työmaan tehokkuus paranee.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo screed VDT-V 78 ETC

Tasoitin VDT-V 78 ETC

Vapauta asfaltinlevittimesi koko suoritusteho käyttämällä Volvon Variomatic-tasoitinvalikoimaan kuuluvaa VDT-V78-tasoitinta. Tässä Volvon tienrakennussektorilta keräämään kattavaan kokemukseen perustuvassa tasoittimessa on kaksinkertainen tamppain, intuitiivinen tasoittimen ohjauslaite ja erinomainen kestävyys, joiden avulla onnistut kaikissa asfaltointiprojekteissasi.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 79 ETC

Tasoitin VDT-V 79 ETC

VDT-V79 kuuluu Volvon Variomatic-tasoitinmallistoon ja siinä on tien keskiharjan säätö sekä vasemmalla ja oikealla puolella kaksi nivellettyä lisäosiota, joita voidaan säätää 10 % (5,7°) ylös- tai alaspäin. Se on täydellinen valinta erikoisprofiilien tekemiseen tienpintaan, ja sen avulla voit optimoida työmaan tehokkuuden ja vähentää materiaalin haaskausta yhdenmukaisemman tieprofiilin ansiosta.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo screed VDT-V 88 ETC

Tasoitin VDT-V 88 ETC

VDT-V88-tasoitin kuuluu Volvon Variomatic-tasoitinmallistoon. Ainutlaatuisella kaksoistamppaimella varustetut Volvo-tasoittimet tamppaavat päällysteen tasoittimen takana erittäin tiiviiksi. Erittäin korkealaatuiset materiaalit ja valmistusprosessit auttavat varmistamaan tasoittimien erinomaisen kestävyyden, ja tasoittimen intuitiivinen ohjauslaite helpottaa käyttöä.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG, P6820D ABG

Volvo screed VDT-V 89 ETC

Tasoitin VDT-V 89 ETC

Tehtäessä tienpintaan erikoisprofiileja VDT-V89 tarjoaa täydellisen joustavuuden tekemäsi profiilin muodon suhteen. Kahden 10 % (5,7°) ylös- tai alaspäin säädettävän nivelletyn lisäosion sekä keskellä olevan taittuvan tienharjan säädön ansiosta voit helposti tehdä erikoisprofiileja tienpintaan. Tämä vähentää materiaalin haaskausta ja parantaa työmaan tehokkuutta yhdenmukaisemman tieprofiilin ansiosta.

Saatavana: P8820D ABG, P7820D ABG

Volvo etsi jälleenmyyjä työvälineet
Ota yhteyttä

Haluatko tilata tai lukea lisää? Lähetä meille viesti.

Ota yhteyttä