Construction Equipment Suomi

Volvo esittelee erittäin monipuolisen ja helppokäyttöisen F-sukupolven ECR50:n

Uusi F-sukupolven ECR50 on todellinen monitaituri, joka on valmis tarttumaan työhön kuin työhön – missä tahansa.

Volvo Compact Excavator ECR50

Tässä vuokrausvalmiissa 5-tonnisessa minikaivukoneessa yhdistyvät laatu, luotettavuus ja innovatiivisuus jolloin lopputuloksena on ketterä ja helppokäyttöinen kone. Täydellinen lisä kaikkiin kalustoihin.

Kestävä ja alhaiset käyttökustannukset

Konevuokraamon omistajana tarvitset koneen, joka tarjoaa asiakkaillesi uuden koneen suorituskyvyn kuukausi toisensa jälkeen – ECR50 vastaa juuri tähän tarpeeseen. Perän nollakääntösäteen ansiosta koneen vaurioitumisriski on pieni ja kone mahtuu työskentelemään ahtaissa tiloissa. Lisäksi puomin kääntö telojen sisäpuolella varmistaa sen, että kääntöpylväs ja sylinteri pysyvät telojen sisäpuolella kaivettaessa esteiden kohdalla. Vahvistetut kaivuvarusteet, alavaunu ja konepellit tekevät koneesta entistä kestävämmän. 50 tunnin voiteluvälin, laajalle avautuvan konepellin ja helppopääsyisten huoltokohteiden ansiosta näiden koneiden huoltaminen on lastenleikkiä. Moottorin automaattinen sammutustoiminto saa aikaan sen, että työskentelemättömät tunnit eivät kirjaannu muistiin, jolloin huoltokustannukset alenevat ja jälleenmyyntiarvo kasvaa. Hyväksi lopuksi patentoitu monitoiminen hydrauliöljynsuodatin tarjoaa erinomaista suojausta hydrauliikkajärjestelmälle.

Luontevan intuitiivinen

Vuokrattavan koneen on oltava helppokäyttöinen. ECR50:n hallintalaitteiden sijoittelu on yksinkertainen ja siinä on autoista tuttu valintapyörä sekä 5-tuumainen värinäyttö, joiden avulla kuljettaja voi liikkua helposti valikoissa. Proportionaalisten sormenpääohjainten, suurten ajopolkimien ja automaattisen kaksinopeuksisen ajon ansiosta kuljettaja pääsee nopeasti sinuiksi koneen kanssa. Myös työvälineiden vaihtaminen on mutkatonta hydraulisen pikaliittimen ja vaiheittaisten näyttöohjeiden ansiosta. Uudessa ECR50:ssä voit esiohjelmoida lisähydrauliikka-asetukset muutamassa vaiheessa, tehtävän työn mukaan. Tämän jälkeen voit valita, tuleeko kuljettajien valita vain esiohjelmoidut asetukset vai annatko heille mahdollisuuden tehdä lopulliset hydrauliikan säädöt ohjaamosta.

Isompiensa veroinen

Vaikka uusi ECR50 on mitoiltaan enemmänkin solakka, se on todellinen 5-tonninen kone, joka suoriutuu luotettavasti rankoistakin urakoista. Erinomainen vakaus ja hydrauliteho tuottavat osaltaan lyömättömän kaivutehon, nostokapasiteetin ja vetovoiman.

Volvo-minikaivukone ECR50F ECR58F

Käyttäjien toiveiden sekä käyttötarkoitusten asettamien tarpeiden täyttämiseksi koneeseen on saatavana laaja valikoima työvälineitä ja lisävarusteita, muun muassa kallistuva pikaliitin, vihreä varoitusmajakka – joka vilkkuu turvavyön ollessa kiinnitetty turvallisesti – lisävastapaino, lisätuntimittari ja paljon muuta. Kaikkien Volvo-kaivukoneiden tavoin ECR50 on yli 93-prosenttisesti kierrätettävissä ja siinä voidaan käyttää biohydrauliöljyjä, mikä kuvastaa Volvo CE:n ansioita kiertotalouden alalla.

Volvo-minikaivukone ECR50 ECR58

Tärkeimmät erittelyt:

Moottori   D2,4H   Kääntönopeus
r/min
8.5
Bruttoteho
kW 31.2 Murtovoima
kN 36.2
hv(imp) 41.8 lbf 8,134
Nettoteho
kW 30.7 Irrotusvoima (varren murtovoima)
kN 25.9
hv(imp) 41.2 lbf
5,834
. . . moottorin käyntinopeudella
r/min 2 200 Kokonaisleveys
mm
2 000
Toimintapaino
kg
5 050 ft-in 6'7"
lb
11,133 Kokonaispituus
mm 5 198
Työpaino - katosversio
kg - ft-in 17'1"
lb - Päähydraulipumpun suurin virtaus
l/min 120
Kauhan tilavuus m3 0.114 gal/min 31.7
y3 0.149 Puomin kääntökulma, vasen/oikea
kulma 75 / 55
Ajonopeus km/h 2.7 / 4.4  
mph 1.68 / 2.73

Lokakuu 2020.

LISÄTIETOA

Tiffany Cheng

Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Puh.: +32 499 56 68 47
Sähköposti: tiffany.cheng@volvo.com

Brian O’Sullivan

SE10
London
Puh.: +44 7733350307
Sähköposti: osullivan@se10.com