Construction Equipment Suomi

Yksinkertainen Volvon hybridi parantaa polttoainetaloutta jopa 20 %.

Tulevan EC300E Hybrid -kaivukoneen puominlaskuliike lataa energiaa varastoivia painevaraajia, joita käytetään moottorijärjestelmän voimanlähteenä.

Volvo Crawler Excavator EC300E Hybrid

Usein parhaat ideat ovat yksinkertaisimpia. Volvo CE on lähtenyt kehittämään nerokasta uutta EC300E Hybrid -malliaan tämän ajatuksen pohjalta. Toisin kuin muut järjestelmät, jotka ottavat talteen kaivukoneen ylärakenteen kääntöenergiaa moottorin avustamiseksi sähköisesti, Volvon uusi hydraulinen hybridi ottaa talteen "ilmaista" energiaa, jota syntyy kaivukoneen puomin alaslaskussa, ja käyttää sitä moottorijärjestelmän tehostamiseen.

Volvon tela-alustainen kaivukone EC300E HybridVoimakkaat ja säännölliset puominlaskuliikkeet lataavat 20-litraisia hydraulisia painevaraajia, jotka sitten välittävät energiaa moottorijärjestelmää käyttäville hydraulisille apumoottoreille. Koneen hallittavuus- ja suorituskykytasot ovat samat kuin EC300E-vakiomallissa, mukaan lukien kyky toimia ECO-tilassa ja Hybrid-tilassa samanaikaisesti.

Nopea kuoletusaika kaivu- ja kippaustoiminnoissa

Tämän yksinkertaisen älykkyyden avulla pienennetään moottorin kuormitusta ja parannetaan polttonestetehokkuutta jopa 20 % sekä vähennetään CO2-päästöjä jopa 17 % – heikentämättä suorituskykyä lainkaan.

Tuotannossa käytettäessä "kaivu ja kippaus" toimintoa (erityisesti 90°:n käännön yhteydessä) tämä yksinkertainen toimintatapa voi maksaa itsensä takaisin vajaassa kahdessa vuodessa.

Ei pelkästään idea ole yksinkertainen – vaan myös osakokoonpano – siinä on vain muutamia lisäkomponentteja, joiden ylläpito on helppoa.

Volvon tela-alustainen kaivukone EC300E HybridTeknologiat kuten tämä ovat vain yksi esimerkki Volvo CE:n sitoutumisesta kestävään kehitykseen ja kustannustehokkaiden ratkaisujen innovointiin asiakkaille.

Uuden kaivukonemalliston ensimmäisen edustajan, EC300E Hybridin, esittely vuonna 2020 aloittaa uuden luvun tavalla, jolla rakennamme maailmaa jossa haluamme elää.

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com