Construction Equipment Suomi

Volvo CE:n sähkökäyttöisten koneiden ennakkovarausta on laajennettu käsittämään useampia maita sisältäen uuden premium-takuutarjouksen.

Seitsemän eurooppalaista maata lisätään niihin maihin, joissa Volvo Construction Equipmentin (Volvo CE) asiakkaat voivat varata ennakkoon yhden sähkökäyttöisistä minikoneista verkkoportaalin kautta.

Volvo ECR25 Elecroc compact excavator L25 Electric compact wheel loader

Volvo ECR25 Electric ja L25 Electric
Alkaen 14. lokakuuta asiakkaat Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Belgiassa, Luxemburgissa, Itävallassa ja Sveitsissä liittyvät niihin muiden Euroopan maiden ja Pohjois-Amerikan asiakkaisiin, jotka voivat varata paikan uuden ECR25 Electric -minikaivukoneen ja L25 Electric -minipyöräkuormaajan tuotantojonoon. Nollapäästöisinä sekä melu- ja tärinätasoltaan alhaisina nämä koneet ovat täydellinen valinta kaupunkityömaille tai herkkiin työympäristöihin. Ne vaativat vähemmän ylläpitoa, tarjoavat paremman kuljettajan mukavuuden ja täyttävät tiukat ympäristö- ja melusäädökset.

"Ennakkovaraustyökalu netissä on uusi lähestymistapa, joka on tarkoitettu sähkökäyttöisten koneiden ensimmäisille tilaajille ja joka tavoittaa uusia asiakassegmenttejä. Me annamme tämän alustan nyt entistä laajemman asiakaspohjan käyttöön", kertoo Carl Slotte, Euroopan myyntialueen johtaja, Volvo CE. "Yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on asiakaskokemus, ja haluamme pysyä ajan tasalla uusien teknologioiden suhteen, jotka nykyaikaistavat prosessejamme ja auttavat asiakkaitamme ja myyntitiimejämme. Odotamme mielenkiinnolla, mitä mieltä asiakkaamme ovat."

 

Asiakaskunnan laajentaminen


Rekisteröitymällä ennakkovaraustyökaluun asiakkaat voivat varata paikan sähkökäyttöisten koneiden tuotantojonossa. Tämän jälkeen asiakkaille ilmoitetaan, että heillä on mahdollisuus tehdä varsinainen tilaus koneesta. Ensimmäiset sähkökäyttöisten minikoneiden toimitukset asiakkaille näissä maissa alkavat vuoden 2021 alussa.

Verkkoportaali on kehitetty, jotta voimme antaa asiakkaille lisää vaihtoehtoja ostaa yhden näistä koneista sekä laajentaa käyttötapoja joilla asiakas voi näillä koneilla työskennellä. Sitä hallinnoidaan yhteistyössä paikallisten jälleenmyyjien kanssa.

Asiakaslähtöinen takuu


Koska sähkökäyttöiset koneet ovat monille asiakkaille uusi kokemus, Volvo tarjoaa 100 % mielenrauhan antamalla kahden vuoden vakiotakuun koko koneelle, mukaan lukien paikallisten Volvo-jälleenmyyjien tekemät huollot sekä alkuperäiset Volvo-varaosat. Lisäksi elektroniikalle ja akuille annetaan viiden vuoden takuu vakiona, jos asiakas allekirjoittaa huoltosopimuksen Volvo CE -jälleenmyyjän kanssa.

Lisätietoja sähkökäyttöisistä koneista löytyy täältä.

LISÄTIETOA

Tiffany Cheng

Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Puh.: +32 499 56 68 47
Sähköposti: tiffany.cheng@volvo.com

Brian O’Sullivan

SE10
London
Puh.: +44 7733350307
Sähköposti: osullivan@se10.com