Volvo Construction Equipment Finland Suomi

Uusi tasoituskauha tekee maan siirtämisestä compact-pyöräkuormaajille lasten leikkiä

Volvon pienempiin pyöräkuormaajiin tarkoitettu täysin uusi tasauskauha suoriutuu helposti mullan poistamisesta, pienimuotoisista puskutöistä, maisemoinnista ja tasoittamisesta.

Aivan kuin Volvo Construction Equipmentin (Volvo CE) compact-pyöräkuormaajat eivät olisi jo tarpeeksi monipuolisia, uusi tasauskauha mahdollistaa paljon paremman suorituskyvyn ja helppokäyttöisyyden maansiirtotöissä. Uusi tasauskauha, joka sopii kuuteen eri compact-pyöräkuormaajaan Volvo L20H:sta L50H-malliin asti, on täysin uuden mallinen.

Tämä uusi, vahvempi kauha, jossa on kestävyyttä parantavilla Hardox-levyillä vahvistettu pitkä ja tasainen pohja, tarjoaa 50 mm lisää kaivusyvyyttä korvaamaansa kauhaan verrattuna. Lisäksi kauhan uusi matalampi runko tarjoaa paljon paremman näkyvyyden kannattimen läpi työvälineen etureunaan. Siirretty liitäntä parantaa myös kallistuskulmaa helpottaen kauhan tyhjentämistä. 

Kauhojen aatelia

Kauha on suunniteltu täydelliseksi työvälineeksi mullan poistamiseen, maisemointiin, kevyisiin puskutöihin ja tasoittamiseen. Sen sivulevyn uusi litteä suunnittelu antaa selvän kuvan kauhan asennosta auttaen kuljettajaa määrittelemään tasoituskulman ja tehden tasoitustyöstä tarkempaa ja nopeampaa. Kauhassa on aiemmasta sukupolvesta peräisin oleva suora takareuna, joka soveltuu täydellisesti tasoitukseen peruutettaessa. Kun säät alkavat viiletä, kauhaan voidaan asentaa lumen luomista varten korotuskehys, joka suurentaa huomattavasti kauhan tilavuutta. 

Volvon suuren pyöräkuormaajan kauha

Yksi perheestä

Uusi tasoituskauha on vain yksi osa Volvon compact-pyöräkuormaajien työvälinevalikoimaa. Valikoimaan kuuluu haarukoita, kouria ja materiaalinkäsittelypuomeja sekä laaja valikoima kauhoja, muun muassa yleiskauhoja, sivulle tyhjentäviä ja korkealta kippaavia kauhoja sekä kivi- ja romukauhoja.

Volvon suuren pyöräkuormaajan kauha

Etkö löydä sopivaa työvälinettä? Ei hätää, Volvo valmistaa mielellään käyttökohteeseesi täsmälleen soveltuvan erikoiskauhan. Volvon omat työvälineasiantuntijat tarjoavat neuvontaa ja Volvon työvälineiden laajan perustan josta lähteä liikkeelle, joten Volvon räätälöidyt työvälineet voidaan suunnitella juuri kulloisenkin työn vaatimusten mukaisesti. Kauhaan voidaan asentaa esimerkiksi uudet valumisenestosuojukset, sivulevyt, kauhan pohja ja kulumissuojaus, ja sen tilavuutta, leveyttä ja korkeutta tai jopa liitännän sijaintia voidaan muuttaa.