Construction Equipment Suomi

3 tärkeintä syytä ostaa käytetty Volvo-kone

Käytetyn koneen osto on erinomainen tapa täydentää kalustoa. Ratkaisun tehdessäsi voit luottaa siihen, että Volvo takaa kolme tärkeää seikkaa.

1. Volvo-koneet ovat luotettavia

Tuoteasiantuntijoiden tärkein prioriteetti heidän luodessaan Volvo-koneita on niiden luotettavuus. EMEA-alueella tavoitteemme on olla paras käytettävyysajan, turvallisuuden ja omistamisen kokonaiskustannusten suhteen, ja koneen luotettavuus on tässä tärkeä tekijä. Käytettyjen koneiden ovat luotettavia myös Volvon uusien takuukäytäntöjen ja täysin sertifioitujen koneen tarkastusten johdosta. Käytetyt koneet testataan ja kunnostetaan käyttäen alkuperäisiä Volvo-osia, ennen kuin ne palaavat markkinoille. Bauma 2019 -näyttelyssä julkistimme, että jokainen käytetty Volvo-kone EMEA-alueella saa "Hyväksytty käytetty kone" -tarran läpäistyään tarkastuksen, joten asiakas voi olla vakuuttunut, että kone on tyydyttävä.

2. Volvo tarjoaa käytetyille koneille takuun

Volvo antaa takuun kaikille käytetyille koneille, näin asiakkaat saavat mielenrauhaa ja luottamusta ostaessaan käytetyn koneen. Volvo käytti yhteensä noin kaksi ja puoli vuotta yhdessä globaalin takuutiiminsä kanssa asiakkaiden vaatimukset täyttävien täydellisten tarjousten suunnitteluun. Jokainen käytetyn koneen takuupaketti on riippuvainen koneen käyttötunneista. Esimerkiksi Volvon jälleenmyyjä Swecon Sweden myi äskettäin kolme käytettyä A40G-konetta asiakkaalle, joka osti paketin, koska kaikille kolmelle koneelle tarjottiin täysi takuu.

3. Volvo-koneet säilyttävät arvonsa

Samoin kuin takuun Volvo-jälleenmyyjät tarjoavat huoltosopimuksia käytettyjen Volvo-koneiden ostajille korkean jälleenmyyntiarvon varmistamiseksi. Volvo pyrkii jatkuvasti suunnittelemaan koneita, jotka säilyttävät korkean jälleenmyyntiarvonsa laatunsa ansiosta. Itse asiassa Amerikassa Equipment Watch antoi EC35-sarjalle ja E350-kaivukonesarjalle korkeimman jälleenmyyntiarvon palkinnon omissa luokissaan, minikaivukoneiden ja keskikokoisten telakaivukoneiden luokissa.

Uusimmat Volvon hyväksytyt käytetyt koneet löytyvät App Storesta ja Google Playsta ladattavasta Volvo Used Equipment -sovelluksesta.