Construction Equipment Suomi

Load Assist nyt vakiona Volvo-pyöräkuormaajissa Euroopassa

Volvon pyöräkuormaajien omistajat Euroopassa voivat nyt parantaa tuottavuuttaan hyödyntämällä koneisiin vakiona asennettavaa Load Assist -ohjausjärjestelmää.

Volvo Services Load Assist

Tammikuusta 2020 alkaen kaikki uusien Volvo L120H–L260H -pyöräkuormaajamallien ostajat Euroopassa saavat Volvo Co-Pilot -laitteiston ja valikoiman Load Assist -sovelluksia vakiona koneisiinsa. L110H-mallissa järjestelmä on edelleen lisävaruste.

Volvo Services Load AssistVolvo Co-Pilot välittää ohjaamon näyttöön reaaliaikaisia konetta koskevia tietoja auttaen kuljettajia parantamaan tuottavuuttaan, tehokkuuttaan ja turvallisuutta. Volvo Co-Pilot tallentaa konetta koskevia tietoja myös pilveen, josta niitä voidaan hakea. Tämä tekee siitä arvokkaan työkalun myös kalustopäälliköille.

Load Assist on ylänimike sovellusperheelle, joka on suunniteltu erityisesti Volvo-pyöräkuormaajia varten ja jonka kaikkiin sovelluksiin pääsee Co-Pilot-näytöstä käsin. Asiakkailla on vakiona pääsy kolmeen näistä sovelluksista: työkalupakkisovellukseen, joka sisältää muistion, laskimen yksikkömuuntimineen sekä säätiedotuksia; takakameran kuvaan (jotta ohjaamossa ei tarvita kahta erillistä näyttöä); sekä kuljettajan opastukseen (Operator Coaching).

Kuljettajan opastus, jonka avulla kuljettajat voivat varmistaa käyttävänsä Volvo-pyöräkuormaajan koko potentiaalia, tarjoaa eri tilanteita, kuten joutokäyntiä, jarrutusta, kaasutusta ja vaihteiston lukituksen kytkemistä koskevaa opastusta. Kuljettajan opastuksen avulla kuljettajat oppivat ymmärtämään, miten heidän toimintansa vaikuttaa tuottavuuteen ja tehokkuuteen, ja lisäksi se auttaa heitä tunnistamaan parannettavia alueita tai ajotekniikassa tarvittavia muutoksia.

Koneen varustaminen tulevaisuutta varten


Asiakkaat saavat vakiovarustuksena myös tarvittavan laitteiston koneen omaa punnitussovellusta varten – mutta eivät ohjelmistoa. Sen he voivat halutessaan ostaa erikseen.

Koneen oma punnitussovellus tarjoaa kuljettajalle reaaliaikaista tietoa kauhan kuormasta +/- 1 %:n tarkkuudella. Se näyttää myös erilaisia tietoja, kuten kuljetettujen kuormien kokonaismäärän, työjaksojen määrän sekä ollessaan yhdistettynä Volvon CareTrack-telematiikkajärjestelmään kuljetetun kuorman per litra polttoainetta. Näiden tietojen avulla kuljettajat ja kalustopäälliköt voivat hallita tuottavuutta paremmin ja estää ylikuormauksen, mikä puolestaan ehkäisee koneen kulumista, rengasvaurioita ja liiallista polttonesteen kulutusta.

Koneen oman punnitusjärjestelmän laitteisto asennetaan vakiona, koska johdinsarjaa ja paineantureita ei voida asentaa jälkikäteen. Ne on asennettava tehtaalla, koska järjestelmän tarkkuus riippuu niiden tarkasta asettelusta.

Asentamalla kaiken asiakkaiden mahdollisesti tarvitseman tekniikan annamme heille mahdollisuuden muuttaa mielensä myöhemmin ja varustamme heidän koneensa tulevaisuutta varten. Volvo CE suunnittelee julkaisevansa tulevaisuudessa muita Load Assist -sovelluksia, jotka saattavat myös käyttää tätä laitteistoa.

"Load Assistin tuominen vakiona useampien asiakkaiden ulottuville ja uuden kuljettajan opastussovelluksen lisääminen valikoimaan on selvä osoitus sitoutumisestamme Volvo Co-Pilotin mahdollisuuksien kehittämiseen entisestään ja jatkuvan lisäarvon tarjoamiseen asiakkaillemme. Autamme asiakkaita myös varustamaan koneensa tulevaisuutta varten", Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan asiakaspalvelujen & -ratkaisujen tuoteasiantuntija Jens Frid sanoo.

LISÄTIETOA

Anne Bast

Brändin markkinointi- ja viestintäjohtaja
Volvo Construction Equipment
Euroopan/kansainvälinen myyntialue
Sähköposti: anne.bast@volvo.com

Hannah Kitchener

SE10
London
Tel: +44 207 923 5863
E-mail: hannah.kitchener@se10.com