Construction Equipment Suomi

Volvon palveluissa yhdistyvät älykäs suunnittelu ja liiketoimintaratkaisut

Volvo Construction Equipment esittelee uuden lähestymistavan kattavaan palvelu- ja ratkaisuvalikoimaansa.

Esittelemme Volvon palvelut, kattavan valikoiman tuotteita ja palveluja, jotka on suunniteltu uusia ja nykyisiä Volvon asiakkaita varten. Valikoima tuo lisää selkeyttä sekä saatavina oleviin palveluihin että siihen, mitä arvoa ne tarjoavat asiakkaiden liiketoiminnan kannalta. Volvon palvelut sekä täydentävät Volvo-koneita että vastaavat asiakkaiden tarpeisiin, olipa kyse sitten uuden tuotteen ostamisesta tai täydellisen ratkaisupaketin hankinnasta liiketoiminnan tueksi.

Kaikkien Volvo-asiakkaiden saatavilla ovat globaalin jälleenmyyjäverkoston yhdistetty asiantuntemus, ympärivuorokautinen jälkimyyntipalvelu, huippuluokan varaosat ja kattavat takuut. Lisäksi suurempien koneiden omistajat voivat nauttia Volvon CareTrack-telematiikkajärjestelmän eduista ja sen tarjoamista tärkeistä tiedoista, jotka koskevat mm. koneen käyttötunteja ja sijaintia. Nämä tekijät ovat kaikkien Volvon palvelujen perusta ja ne toimitetaan jokaisen Volvo-koneen mukana.

Uudistettu valikoima

Jotta koko palveluvalikoima on helpompi ymmärtää, Volvo on jakanut sen yhdeksään kategoriaan:

  • Käytettävyysaika
  • Polttonestetalous
  • Tuottavuus
  • Turvallisuus
  • Uusi elämä
  • Alkuperäiset Volvo-osat
  • Volvo-työvälineet
  • Rahoitus
  • Vuokraus

Uuden valikoiman ansiosta asiakkaiden on helpompi valita sellainen palveluyhdistelmä, joka tuo arvoa heidän liiketoimintaansa. Palvelut voidaan pakata yhdeksi muokattavaksi sopimukseksi, joka on nimeltään Volvo-palvelusopimus.

Älykkäät ratkaisut

Toimintavarmuuspalvelujen on todistettu vähentävän korjauskustannuksia ja odottamattomia seisokkeja ja auttavan asiakkaita pitämään koneensa ja liiketoimintansa täydessä käynnissä. Innovatiivisen teknologian avulla Volvo-jälleenmyyjät etävalvovat asiakkaiden koneita. Mahdolliset ongelmat voidaan diagnosoida varhaisessa vaiheessa ja kestävään ratkaisuun johtaviin korjauksiin voidaan ryhtyä. Uusimman ohjelmiston myötä asiakkaat voivat pysyä tilanteen tasalla toimintavarmuuden maksimoimista ja korjauskustannusten alentamista varten suunniteltujen huoltosuunnitelmien ja joustavien huolto- ja korjausvaihtoehtojen ansiosta.

Polttonestetalouspalveluihin sisältyy konsultointi- ja polttonesteraportteja, jotka alentavat uusien ja nykyisten Volvo-koneiden käyttökustannuksia. Kun koneen tiedot ovat saatavilla, asiakkaat voivat tehdä korjaavia toimenpiteitä, kuten kouluttaa kuljettajia, jolloin työskentelykäytännöt paranevat ja pitkän aikavälin polttonestetehokkuus on taattu.

Tuottavuuspalveluihin kuuluu useita edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat ja ylläpitävät työmaan tuottavuutta. Kuljettajan toiminta, työmaan olosuhteet ja koneen kokoonpano ovat vain joitakin monista tuottavuuspalveluihin kuuluvista tekijöistä, joita voidaan hioa tuottavuuden parantamiseksi. Asiakkaat voivat valita eri konevaihtoehdoista, tukiratkaisuista ja koulutuspaketeista haluamansa parantaakseen Volvo-konekantansa suorituskykyä, jolloin he voivat tehdä ja ansaita enemmän.

Turvallisuus on Volvo-koneiden jokaisen suunnitteluelementin olennainen osa. Turvallisuuspalvelut tarjoavat valikoiman ominaisuuksia, joilla vähennetään onnettomuuksien, keskeytysten ja odottamattomien kustannusten riskiä. Nollan onnettomuuden visiomme todistaa sitoutumisestamme koko henkilökunnan ja kaluston turvallisuuteen, jolla varmistamme, että työntekijät saavat työt tehtyä ja pääsevät kotiin turvallisesti.

Volvon valmistama, Volvoa varten

Volvo ymmärtää, että uusi kone ei aina sovi noin vain jokaisen asiakkaan liiketoimintaan. Uusi elämä -palvelut tarkoittavat sitä, että Volvon asiakkaat voivat valita ratkaisuvalikoimasta tarvitsemansa tehdasvalmisteisista komponenteista aina koko koneen kunnostukseen asti. He voivat myös valita joustavia paketteja, joiden tarkoitus on palauttaa Volvo-koneet parhaaseen kuntoonsa. Antamalla ahkerille Volvo-koneille niiden kaipaaman muodonmuutoksen Uusi elämä -palvelut optimoivat investoinnin arvon pitkällä aikavälillä sekä omistajuuden kokonaiskustannukset.

Alkuperäiset Volvo-osat on testattu kattavasti parhaan mahdollisen tuottavuustason ja koneen käytettävyysajan varmistamiseksi. Heti saatavilla olevien osien – joita kaikkia koskee Volvo-takuu – monipuolinen valikoima auttaa asiakkaita suojaamaan investointinsa, pidentää koneen kestoikää ja takaa pitkään kestävän suorituskyvyn.

Laajasta Volvon työvälineiden valikoimasta Volvon asiakkaat voivat valita parhaat työvälineet, joiden avulla he saavat koneestaan kaiken irti. Koska kaikki osat ovat yhtä tärkeitä, Volvon laaja työvälinevalikoima on rakennettu varta vasten Volvo-koneita varten, jolloin tuloksena on työjaksoaikoja ja polttonestetehokkuutta parantava ja omistajuuden kokonaiskustannuksia pienentävä turvallinen ja luotettava yksikkö.

Joustavat rahoitusratkaisut

Volvo tuntee liiketoiminnan rahoituskuviot, ja yhtiön omistautunut asiantuntijatiimi on sitoutunut auttamaan asiakkaita onnistumaan. Rahoituspalvelut tarjoavat joustavia rahoitus- ja vakuutusratkaisuja, jotka suojaavat ja kasvattavat asiakkaiden liiketoimintaa. Yhdestä koneesta aina kokonaiseen konekantaan asti rahoituspalvelut tarjoavat räätälöityjä, yksilöllisten prioriteettien mukaisia maksusuunnitelmia.

Vuokrauspalvelujen, jotka on suunniteltu auttamaan asiakkaita löytämään sopivin väliaikainen ratkaisu, taustalla vaikuttava ajatus on joustavuus. Olipa kyse sitten yhdestä koneesta tai koko konekannasta, Volvo voi räätälöidä vuokrauspaketin, joka varmistaa jokaisen työn valmistumisen ajallaan ja budjetin puitteissa. Laadunvarmistus ja huoltotuki kuuluvat siihen vakiona, ja Volvo-jälleenmyyjien asiantuntevien neuvojen ansiosta asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että he saavat tarvitsemansa silloin, kun tarvitsevat sitä.