Construction Equipment Suomi

Volvo-CE-julkistaa "Building Tomorrow" -tuotemerkkifilmin

Volvo Construction Equipmentin uusimman tuotemerkkikampanjan kulminoiva filmi, "Building Tomorrow", dokumentoi pyrkimystämme kestävämpään tulevaisuuteen.

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) on kerännyt asiakkaiden menestystarinoita eri puolilta maailmaa ja tehnyt niistä tuotemerkkifilmin "Building Tomorrow". Se on julkaistu 14. lokakuuta ja se esittää, miten Volvo-koneita käytetään erilaisissa asiakasprojekteissa tavalla, joka luo paremman tulevaisuuden tuleville sukupolville, "rakentamalla sellaista maailmaa, jossa haluamme elää".

"Volvo Construction Equipmentissa meillä on idea, että mielikuvituksen, kovan työn ja teknologisten innovaatioiden avulla me johdamme kehitystä kohti maailmaa, joka on puhtaampi, älykkäämpi ja paremmin yhdistetty", sanoo Martin Weissburg, Volvo CE:n pääjohtaja ja Volvo Group Executive Boardin jäsen. "Me uskomme kestävään tulevaisuuteen, ja globaali maarakennusteollisuus areenanamme me jatkamme työtä yhdessä asiakkaittemme kanssa pyrkien tekemään tätä uskoa todeksi ihmisille kaikkialla", Weissburg lisää.

Globaali vastuu

Joulukuussa 2016 käynnistettyä kampanjaa tuetaan lyhytfilmisarjalla. Ensimmäinen episodi esitteli Volvo-koneita työskentelemässä jäätyneessä maisemassa Pohjois-Ruotsissa, jossa ikoninen ICEHOTEL 365 toimii vuoden ympäri, jäähdytettynä aurinkovoimalla ja tavoitteena tulla CO2-negatiiviseksi. Auringon polttama autiomaa Dohan pohjoisosassa Qatarissa oli kampanjan seuraava kohde, jossa yli 240 Volvo-konetta työskenteli väsymättä jopa 50 °C:n lämpötiloissa rakentaen uutta, kestävää Lusailin kaupunkia. Kolmannessa videossa fokuksessa oli Etelä-Afrikassa sijaitseva Kouga Wind Farm, jossa rakennetaan uusiutuvaa energiantuotantoa, tavoitteena on tuottaa 42 % maan tarvitsemasta energiasta vuoteen 2030 mennessä ja saada mukaan paikalliset yhteisöt.

"Building Tomorrow" esittää, kuinka Volvo-koneet myötävaikuttavat sekä kestävään kehitykseen että asiakkaiden menestykseen ja vahvistavat Volvo Groupin missiota "hyvinvoinnin lisäämisestä kuljetusratkaisujen avulla".

"WWF Climate Savers - ohjelman jäsenenä me olemme sitoutuneet toteuttamaan muutosta alallamme, ja me toivomme, että tämän kampanjan esille tuomat erikoiset esimerkit asiakkaidemme liiketoiminnoista laajemmassa perspektiivissä motivoi muitakin toimimaan kestävän tulevaisuuden puolesta", sanoo Niklas Nillroth, Volvo CE:n ympäristö- ja kestävyysasioiden varatoimitusjohtaja.

Muuttamassa huomista

Filmi on julkaistu 14. lokakuuta ja se on katsottavissa Volvo CE:n digitaalisissa kanavissa, ja se esitetään myös konsertissa – joka voidaan suoratoistaa – Alicantessa, Espanjassa viikko ennen Volvo Ocean Racen alkua. Tämä pitkäikäinen purjehduskilpailu lisää yhä enenevissä määrin tietoisuutta kestävästä kehityksestä, joten se liittyy hyvin Volvo CE:n tuotemerkkifilmiin "Building Tomorrow",

"Maailma muuttuu, asiakkaiden tarpeet muuttuvat, ja tämän ihmiskeskeisen lähestymistavan avulla haluamme näyttää, miten Volvo vaikuttaa ihmisten elämään nyt ja tulevaisuudessa", sanoo Bill Law, Volvo CE:n yritysviestintäjohtaja.

Katso lisätietoja osoitteesta www.volvoce.com/buildingtomorrow.

River on Volvo CE:n tuotekampanjan "Building Tomorrow" virallinen filmimusiikki, jonka esittää ruotsalainen yhtye Moment. Kappale on saatavissa Spotifyssa 13. lokakuuta alkaen.

#VolvoCE #BuildingTomorrow #sustainability #construction #VolvoOceanRace #WarnerMusic #MomentTheRiver