Construction Equipment Suomi

Volvo CE:n uusi Spirit-lehti esittelee megaprojekteja, jotka muuttavat ihmisten elämää

Spirit-lehden uuden "The Megaproject Listing" -juttusarjan rakennusprojekteissa ei ole kyse vain rakentamisesta ja saneeraamisesta. Nämä projektit muuttavat ihmisten elämää. Ne parantavat yhteisöjen välisiä yhteyksiä, tehostavat kuljetus- ja liiketoimintaa ja tuottavat tyylikkäitä ja kestäviä kaupunkeja, joihin ajan hammas ei pure.

Volvo CE:n uusi juttusarja "The Megaproject Listing" tutustuu joihinkin maailman suurimmista, uskaliaimmista ja rohkeimmista rakennusprojekteista Floridan Interstate 4 -maantien täydellisestä peruskorjauksesta aina kokonaisen kaupungin, Ruotsin Kiirunan, siirtämiseen asti.

"Olemme innoissamme uudesta kampanjastamme. Nämä megaprojektit esittelevät sitä, mistä Volvo CE:n visiossa on kyse: sellaisen maailman rakentamisesta, jossa haluamme elää. Uuden Spirit-lehden myötä pyrimme inspiroimaan lukijoitamme ja tutustuttamaan heidät joihinkin nykypäivän vaikuttavimmista rakennusprojekteista", sanoo Tiffany Cheng, Volvo CE:n Global External Communications Director.

Volvo CE:n toimintaa johtaa ajatus siitä, että mielikuvituksen, kovan työn ja teknologisten innovaatioiden avulla yhtiö avaa tietä kohti puhtaampaa, älykkäämpää ja tiiviimmin yhteyksissä olevaa maailmaa. Volvo CE:n uuden sarjan megaprojektit ilmentävät tätä visiota.

Esittelemällä "The Megaproject Listing" -juttusarjan ja uuden digitaalisen Spirit-lehden 17. lokakuuta Volvo CE tehostaa esiintymistään ja ulottuvuuttaan verkossa entisestään. Painetun lehden ystävien ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan: he saavat edelleen kahdesti vuodessa oman kappaleensa uudistuneesta julkaisusta.

"Spirit-lehti on ollut tärkeä tietolähde toimialallamme, ja uudistuksen ansiosta se tulee pysymään sellaisena tulevinakin vuosina. Toivomme, että uskolliset lukijamme jatkavat seurassamme tutustuessamme uusiin megaprojekteihin ympäri maailmaa ja että heidän seuraansa liittyy uusia rakennustoiminnasta kiinnostuneita lukijoita toimialalta ja sen ulkopuolelta", Tiffany Cheng sanoo.

"The Megaproject Listing" -juttusarjan ensimmäisessä jaksossa lukijat tutustuvat Floridan Interstate 4 -maantien täydelliseen saneerausprojektiin, jonka myötä yksi Yhdysvaltojen vaarallisimmista teistä muuttuu huippuluokan liikenneväyläksi. 

"The Megaproject Listing" -juttusarjan ensimmäinen osa on nyt luettavissa osoitteessa www.volvoce.com/spirit