Volvo Construction Equipment Finland Suomi
Konemyyntipäällikkö

Etsimme

Myyntipäällikköä

vastaamaan konemyynnistämme

Konemyyntipäällikkö

Osaatko innostaa muita? Nautitko siitä, että saat tuloksia aikaiseksi ja onnistut työssäsi? Etsimme nyt Suomen myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen, vastaamaan konemyynnistämme.

Tehtävässäsi vastaat myyntitiimin tuloksellisesta vetämisestä, asiakkuuksien hoitamisesta ja niiden kehittämisestä. Kehität myyntiä systemaattisesti ja yhdessä tiimisi kanssa varmistat Volvon markkinajohtajan aseman jatkossakin. Toimit johtoryhmän jäsenenä ja esimiehenä tiimillesi.

Toivomme sinulta kokemusta investointilaitemyynnistä; mahdollisesti maanrakennus- tai kaivospuolelta. Olet tottunut työskentelemään avainasiakkaiden kanssa ja kehittämään asiakkuuksia pitkäjänteisesti. Osaat käyttää erilaisia CRM-järjestelmiä ja hyödyntää muutenkin IT-taitojasi myynnin tukena. Ymmärrät systemaattisen työskentelyn hyödyt. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan myös englanniksi. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi.

Arvostamme järjestelmällistä, joustavaa ja innovatiivista työskentelytyyliä. Hyvä paineensietokyky edesauttaa tehtävässä menestymistä ja nautit esimiehenä työskentelystä. Aiempi kokemus myyntitiimin johtamisesta tai esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Volvo Constructionilla pääset työskentelemään alan johtavien tuotteiden kanssa ja saat tueksesi vahvan organisaation niin Suomessa kuin Ruotsissa. Olemme osa kansainvälistä AB Volvo konsernia ja panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja viihtyvyyteen. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle.

Kiinnostuitko? Laita vapaamuotoinen hakemus sisältäen työhistorian ja palkkatoivomuksen osoitteessa www.mercuriurval.com (viite FI-12955)
10.9.2018 mennessä. Hakulomakkeen saat suoraan avattua painikkeesta alapuolelta.
Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin Max Karsten, puh. 040 766 6677, parhaiten tavoitettavissa 28.8.2018 ja Laura Typpö, puh. 040 731 9797, parhaiten tavoitettavissa 6.9.2018.

Volvo Construction Equipment Finland Oy on teknisen tukkukaupan palveluyritys. Edustamamme tuotteet ovat alansa johtavia, ja meillä on vankka asema Suomen markkinoilla. Liikevaihtomme v. 2017 oli 113 milj € ja henkilöstön määrä 140. Olemme osa AB Volvo konsernia.

Konemyyntipääkkö, hakulomake
Konemyyntipäällikkö
Hakulomake